Webinář k obchodu s třetím světem: Šance pro české firmy

Zástupci tuzemských firem, kteří mají zájem o obchod se zeměmi jako Srbsko, Ukrajina, Bělorusko či Gruzie, mohou získat cenné informace na webináři, který je pořádán ve spolupráci s ministerstvem financí koncem ledna.

Mezinárodní finanční korporace (IFC) ve spolupráci s Ministerstvem financí ČR a slovenskou a maďarskou Eximbankou zvou podnikatele ze střední Evropy na webinář pořádaný ve dnech 26. až 27. ledna 2021.

IFC, člen Skupiny Světové banky,  představuje s operacemi ve více než 100 zemích největší globálně působící rozvojovou instituci, která se zaměřuje na podporu soukromého sektoru.

Webinář je určen pro zájemce z řad českých, slovenských a maďarských podniků, kterým budou prezentovány obchodní příležitosti a možnosti spolupráce s IFC na třetích trzích, a to zejména v Ázerbájdžánu, Bělorusku, Gruzii, Srbsku a na Ukrajině.

Zelená pro společnosti ve zdravotnictví

Část webináře bude specificky věnována Global Health Platform IFC. V reakci na pandemii covid-19 poskytuje IFC prostřednictvím této platformy výrobcům zdravotnického vybavení, dodavatelům kritických surovin a komponentů, firmám zajišťujícím distribuci materiálů, testování na covid a dalším) finanční řešení pro rozšíření kapacit a umožnění navýšení dodávek do rozvojových zemí, ve kterých je IFC aktivní.

Pro české firmy podnikající v sektoru zdravotnictví představuje Global Health Platform jedinečnou příležitost k rozšíření výroby, obchodu či expanzi na nové zahraniční trhy.

Účast na webináři je zdarma, registrovat se lze do 22. ledna.

Při registraci provedené do 18. ledna bude možné zařadit profil zastupované společnosti do informační brožury, kterou obdrží všichni registrovaní před samotným webinářem.

• Teritorium: Česká republika
• Oblasti podnikání: Obchod

Doporučujeme