Časopis o exportu a zahraničním obchodu TRADE NEWS

Magazín o obchodu TRADE NEWS je dvouměsíčníkem Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR). Čtenářům nabízí především informace o zahraničním obchodu a exportu a nových trendech v této oblasti.



Novinky v zahraničním obchodu, obchodní příležitosti ve světě a specifika rozmanitých zahraničních trhů, to je stěžejní obsah dvouměsíčníku TRADE NEWS, který poprvé vyšel v září 2012.

Na zhruba osmdesáti stránkách magazínu si můžete přečíst praktické rady pro vstup a působení na zahraničních trzích, věnuje se také finančnímu a právnímu poradenství. Zvláštní prostor je určen příběhům a zkušenostem úspěšných českých exportérů.

Časopis je připravován ve spolupráci s proexportní agenturou CzechTrade, Ministerstvem zahraničních věcí ČR a institucemi podporujícími český vývoz, jako EGAP, ČEB či CzechInvest.

Cílem Trade News je oslovovat nejen členy Asociace malých a středních podniků ČR (AMSP). Vedle menších a středních firem totiž cílí také na velké podnikatelské subjekty.

Aktuální číslo a kompletní archiv starších čísel najdete ve formátu PDF na adrese tradenews.cz

Kvality periodika dokazuje získ certifikátu TOP Rated v soutěži Zlatý středník 2013. Magazín se v tvrdé konkurenci dostal do první desítky v kategorii Nejlepší B2B časopis.

Doporučujeme