Červené maso: Marocká produkce dosáhla 450.000 tun

5. 5. 2017

  • Země: MA - Maroko
  • Datum zveřejnění: 05.05.2017

skot-16715393-120.jpgPodle generálního tajemníka ministerstva zemědělství a námořního rybolovu pana Mohamed/a Sadiki/ho byl pro období od roku 2009 do roku 2015 mezi vládou a marockou mezi profesní federací červeného masa (FIVIAR) podepsán první program, který vedl rozvoji a posílení tohoto odvětví. Mety, která byla dosáhnout produkce 450.000 tun červeného masa ročně, se podařilo docílit. Dle informací se podařilo dojednat i druhý program, který je na období 2015-2020, čímž by se měla zajistit kontinuita rozvoje odvětví a dosažení dalších cílů a úkolů.

Vypracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade v Casablance

Zdroj: Infomédiaire,

Souborové přílohy

Tisknout Vaše hodnocení: