Networking v rámci technologického veletrhu CeBIT 2018

 

  • Země:
    AU – Austrálie
  • Datum zveřejnění: 09.05.2018

Technologický veletrh CeBIT Australia 2018, který se koná 15.–17. května 2018, každoročně přiláká stovky vystavovatelů a v loňském roce na něj zavítalo přes 15 000 návštěvníků. V rámci veletrhu se i letos můžete zúčastnit hned několika networkingových akcí.

Jedinečná možnost k navázání nových obchodních kontaktů se nabízí zejména v rámci druhého dne veletehu (16.5.2018), kdy se koná hned několik networkingových akcí, které budou probíhat v rámci celého dne (viz také program veletrhu). Speciálně pak v 17–19 h v rámci The European Networking Evening máte šanci se setkat se zástupci australských i evropských společností a diskutovat o budoucnosti evropsko-australské obchodní spolupráce v oblasti inovací a získat doporučení jak úspěšně proniknout na australský trh. Setkání se koná ve spolupráci s obchodními komorami NSW Business Chamber a EuroChambers, dále Business Beyond Borders, a za podpory Evropské komise a CEBIT Australia.

Zahraniční kancelář CzechTrade Sydney dále nabízí českým společnostem možnost zajištěné B2B meetingů s vystavovateli i návštěvníky CeBIT Australia 2018. V případě zájmu či jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit přímo na vedoucího zahraniční kanceláře CzechTrade Sydney – Ing. Vojtěcha Helikara.

Souborové přílohy

• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme