Thajsko vyvinulo novou technologii na výrobu bioetanolu z bagasy

18. 9. 2017

  • Země: TH - Thajsko
  • Datum zveřejnění: 18.09.2017

Thajská cukrovarnická společnost TRR Group ve spolupráci s japonskou organizací „New Energy and Industrial Technology Development Organization (NEDO) vyvinuly novou technologii na výrobu bio-etanolu z bagasy s použitím enzymové metody.

Technologie v novém cukrovaru TRR přeměňuje celulózu na cukr a cukr na etanol v jednom kroku při nízkých nákladech a je perfektním modelem pro výrobu bioetanolu z bagasy.

Projekt byl podporován thajským Úřadem pro cukrovou třtinu a cukr “Office of the Cane and Sugar Board (OCSB)” a thajskou agenturou pro podporu investic “Board of Investments (BOI)”.

Zdroj: Bangkok Post
Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade v Bangkoku

Souborové přílohy

Tisknout Vaše hodnocení: