Diskusní fórum – výpis příspěvků
Téma: Kontrolní činnost Nejvyššího kontrolního úřadu
-
17.05.2012 11:24:32 Internet user Dlouhá
Dobrý den, došlo mi vyúčtování elektrické energie a protože mám 3 elektroměry tak na jednom mám přeplatek a na dalších dvou nedoplatek. ČEZ to vyřešil dost svérázným způsobem a sice, že nedoplatek mám zaplatit a přeplatek použili k úhradě záloh na další období. Já mám spotřebu sečtenou na všech třech elektroměrech tak, že co zaplatím na zálohách, tak tomu odpovídá spotřeba. Nechápu proč nedoplatky mám platit hned a přeplatek ( odpovídá výši nedoplatků) bude ležet na účtě ČEZu. Já jsem sice tento problém už vyřešila, ale odběratelů s přeplatkem je určitě víc a přístup této organizace mi připadá velice nekorektní vůči zákazníkům. Protože úroky určitě nebudou pomíjivé.
-
-
21.05.2012 15:01:38 Redakce portálu BusinessInfo.cz
Kontaktujte prosím přímo Nejvyšší kontrolní úřad, jak je uvedeno v článku. Redakce portálu BusinessInfo.cz
-
-
26.04.2012 11:36:08 Internet user Blazena kudryova
Dobry den Podala jsem zalobu na OU.Soud jsem prohrala nebo starosta u soudu lhal.Nini mam dukaz ze v zavaznych vecech starosta soudu lhal atim uvedl soud v omyl.Soud odmitl preskoumat jestli starosta uvadi pravdu.Soud nezadal predlozeni dukazu i kdyz jsem o to soud zadala.Muze mi NKU pomoci?Dekuji. S pozdravem Kudryova
-
-
21.05.2012 15:03:24 Redakce portálu BusinessInfo.cz
S potížemi tohoto charakteru kontaktujte spíše zkušeného advokáta. Redakce portálu BusinessInfo.cz
-
-
14.11.2011 13:52:20 Internet user Martynková Dagmar
Prosím o sdělení, kam se obrátit, když majitel soukr. objektu netopí a v obytných místnostech je zhruba 16st.Celsia. Děkuji mnohokrát. Martynková Jsem z Ostravy.
-
-
16.11.2011 13:31:34 Redakce portálu BusinessInfo.cz
V tomto ohledu se zkuste s dotazem obrátit na Sdružení nájemníků ČR, kde vám poskytnou aktuální a ucelelné informace. Redakce portálu BusinessInfo.cz
-
-
27.06.2011 08:49:45 Internet user
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Ve městě kde bydlím otevřeli soukromý po ke rový klub, a protože je to klub, který údajně funguje na členské karty není nikde hlášen. Jinak to funguje jako normální občersvení, kde si každý musí platit co vypije. A dál se zde hraje o peníze, tedy ha za rdní hry. Nevím zda je toto v pořádku a může to tak být. Já myslím že ne, dá se to nějak řešit? Děkuji za odpověď.
-
-
27.06.2011 08:50:45 Redakce portálu BusinessInfo.cz
Uvedený po ke rový klub nenavštěvujeme, takže podrobnosti neznáme. Pokud máte vážné pochybnosti, kontaktujte písemnou formou místní obecní úřad, případně též Českou obchodní inspekci (www.coi.cz). Redakce portálu BusinessInfo.cz
-
-
01.03.2011 17:25:42 Oluštilová
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda by už konečně někdo mohl udělat pořádek v našem zemědělském družstvu,koho mám poprosit o kontrolu? Jsou tam vážné nedostatky,které členové ani ředitel nedokáží vyřešit. Děkuji za pomoc. Opluštilová,Smržice okr.Prostějov
-
-
04.03.2011 15:13:05 Redakce BusinessInfo.cz
Dobrý den, doporučujeme vám v souladu s vašimi stanovami svolat řádnou členskou schůzi družstva a zde iniciovat provedení případných kontrol. Pro odbornou konzultaci doporučujeme záležitost konzultovat s právníkem, poradit by vám mohli též např. pracovníci Agrární komory ČR - www.agrocr.cz, případně ministerstva zemědělství - www.mze.cz. Redakce BusinessInfo.cz
-
-
16.02.2011 16:14:09 Fazekašová
Jsem zaměstnancem v pohostinství, se smlouvou,tedy mám nárok na dovolenou. zaměstnavatel mi ji ovšem neproplácí, musím si ty dny napracovat. Jak se mám bránit?
-
-
28.02.2011 23:43:50 Redakce portálu BusinessInfo.cz
Kontaktujte prosím přímo call centrum MPSV. Její pracovníci mají dobrý přehled o aktuální legislativní situaci v této problematice. Redakce portálu BusinessInfo.cz
-