Diskusní fórum – výpis příspěvků

Téma: Seznam pojišťoven a poboček zahraničních pojišťoven působících v ČR

• 17.04.2008 08:53:20 Šnajberková

Trošku jsem měla problém najít pojišťovnu Wuestwenrot, pak jsem ji spoojila s Wuntertur, ale nejsem si jistá, jestli je to dobře. Každopádně mají stejnou adresu a třeba se nějak sloučily. Jako obyč. človíček jsem to nějak v kolotu dějin nepostřehla. Jinak informace velmi dobré. Díky. Šnajberková

Odpovědět

• 30.04.2008 20:13:56 Redakce portálu BusinessInfo.cz

děkujeme Vám za informaci, zmiňovanou část dokumentu jsme zpřehlednili. Jedná se o společnost Wüstenrot pojišťovna, a. s. Pod jménem Wunterthur, respektive Winterthur pojišťovna a.s. vystupovala do 14.3.2007 AXA životní pojišťovna a.s. Redakce portálu BusinessInfo.cz

Odpovědět

• 27.09.2007 14:54:48 Anonym

Jak to tu čtu, tak mám dojem, že jsem tenhle rok zapoměl jako fyzická podnikající osoba zapomněl podat zprávu své VZP o placení dravotního pojištění v loňském roce. Nevíte, jestli se to dá ještě udělat zpětně? Případně jeslti mi něco hrozí :-/

Odpovědět

• 27.09.2007 15:23:05 Redakce portálu BusinessInfo.cz

Doporučujeme Vám, abyste neodkladně nejlépe osobně navštívil, případně jinak kontaktoval nejbližší pobočku VZP, požádal o prominutí a neodkladně své oponemutí napravil. Záleží na vašem přístupu, zda a v jakém rozsahu budeme sankcionován. VZP má každopádně právo (nikoli povinnost) udělit Vám při nedodání ročního Přehledu pokutu až do výše 50 000 Kč.

Odpovědět