Diskusní fórum – výpis příspěvků
Téma: Státní energetická inspekce (ČR - SEI)
-
24.01.2012 19:25:54 Okradený
SEI spotřebitele nechrání, nedávno jsem se obrátil na SEI se stížností na dodavatele plynu České energetické centrum, nevrátili mě totiž dvě zálohy na plyn které mě neprávem srazili ze SIPO a nikdo se neozval, krást mohou dál, lidé by měli vzít právo do vlastních rukou.
-
-
31.01.2012 22:38:31 Redakce portálu BusinessInfo.cz
To jste si však spletl úřad. Stížnosti odběratelů elektřiny a plynu řeší ze zákona Energetický regulační úřad (ERÚ). Další informace a podněty ke stížnostem najdete na adrese www.eru.cz. Redakce portálu BusinessInfo.cz
-
-
12.01.2012 21:09:28 Tomáš Marný
Co vlastně nyní sejka kontroluje? Není naprosto bezzubá? Tam jsou rezervy o kterých mluví soudruh John. Bez náhrady zrušit.
-
09.01.2012 19:25:07 MATEJOV JOSEF
Stěžuji si touto cestou na Bohemia Energi.BE mi poslala faktůru na 800 kč za ,,náklady spojené s přerušením dodávky,,nevím o co jde ale nevěstí to pro mne nic dobrého i přesto,že mám u BE přeplatek 20 000 kč na el.energii + plynu.Stouto firmou mne již dochází veškerá trpělivost i když poctivě platím je to jako bych neustále něco dlužil,již mám sbírku nesmyslných upomínek kterou ,když se ozvu BE zruší a posléze mi pošlou jinou. Můžete mi v tomto pomoci, Děkuji za zprávu MATEJOV JOSEF
-
-
10.01.2012 12:42:12 Redakce BusinessInfo.cz
Dobrý den, s problematikou ochrany spotřebitele elektřiny, plynu a tepla se lze obrátit na Energetický regulační úřad se sídlem v Jihlavě. Od 01.08.2011 došlo ke změně kompetencí ČR - SEI. Vše o ERU na www.eru.cz. Redakce BusinessInfo.cz
-
-
31.12.2011 10:39:40 Internet user
Upozornění! S problematikou ochrany spotřebitele elektřiny, plynu a tepla je nutno se obracet na Energetický regulační úřad se sídlem v Jihlavě. Od 01.08.2011 došlo ke změně kompetencí ČR - SEI. Vše o ERU na www.eru.cz.
-
07.03.2011 23:28:43 Jiří Jaroš
Dobrý den, rád bych věděl, kam se obrátit se stížností na společnost Bohemia Energy s.r.o v případě, kdy jsme s touto uzavřeli smlouvu o převodu odběru a dodávce elektrické energie. Na podkladě této smlouvy jsme v předchozích 15-ti měsících uhradili uvedené společnosti na zálohách 15.000,- Kč s domněnkou, že dodáváná energie je od této společnosti. Včerejšího dne jsme se však dozvěděli, že tomu tak není, že převod ze společnosti E.ON s.r.o. (původní dodavatel) na Bohemia Energy s.r.o. nebyl vůbec proveden a elektřina nám tímto původním dodavatelem byla odpojena s tím, že jim nebyla uhrazena faktura za roční dodávku energie. Zajímá mne jak v tomto případě postupovat, neboť jsme byli jednáním Bohemia Energy s.r.o. uvedeni v omyl a poškozeni na svých právech a co dělat, aby dodávka byla opět obnovena. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jiří Jaroš
-
-
14.03.2011 13:06:27 Redakce BusinessInfo.cz
Dobrý den, zkuste konzultovat s pracovníky Státní energetické inspekce. Kontakty naleznete na www.cr-sei.cz. Redakce BusinessInfo.cz
-
-
07.03.2011 23:20:43 Internet user
Dobrý den, rád bych věděl, kam se obrátit se stížností na společnost Bohemia Energy s.r.o v případě, kdy jsme s touto uzavřeli smlouvu o převodu odběru a dodávce elektrické energie. Na podkladě této smlouvy jsme v předchozích 15-ti měsících uhradili uvedené společnosti na zálohách 15.000,- Kč s domněnkou, že dodáváná energie je od této společnosti. Včerejšího dne jsme se však dozvěděli, že tomu tak není, že převod ze společnosti E.ON s.r.o. (původní dodavatel) na Bohemia Energy s.r.o. nebyl vůbec proveden a elektřina nám tímto původním dodavatelem byla odpojena s tím, že jim nebyla uhrazena faktura za roční dodávku energie. Zajímá mne jak v tomto případě postupovat, neboť jsme byli jednáním Bohemia Energy s.r.o. uvedeni v omyl a poškozeni na svých právech a co dělat, aby dodávka byla opět obnovena. Děkuji za odpověď. S pozdravem Jiří Jaroš
-
18.10.2010 09:32:19 M. Jerije, Praha 18 - Letňany
Dobrý den. Naše SVJ potřebuje vyjádření SEI k projektu zateplení štítů bytového domu. Kam máme projektovou dokumentaci a které další podklady zaslat nebo předat. Děkuji předem za zodpovězení dotazu.
-
-
18.10.2010 15:38:44 Redakce BusinessInfo.cz
Dobrý den, s dotazem se obraťte na pracovníky SEI - kontakt naleznete v článku výše. Redakce BusinessInfo.cz
-
-
27.01.2010 00:31:46 Pavel Veslý Brno
Mám urgentní dotaz.Kde je možno řešít potíže s E-Onem,který neustále působí problémy z vyučtováním za služby?Posílá upomínky na částky, na které vydal před pěti lety dobropis.A letos-žádné vyučtování jen upomínka na nedoplatek za čtyři měsíce asi 3000Kč.V létě měnily elektroměry a na ten původní byl nějaký nedoplatek do 100Kč.Jsme z manželkou invalidé a nemáme sílu ani zdraví a hlavně prostředky stále někam z někým volat a nikdo vám nepomůže.ROSÍME POMOZTE!!!
-
-
17.02.2010 12:39:09 Redakce portálu BusinessInfo.cz
Reklamační formulář najdete na této stránce: https://www.eon.cz/srv/cps/for ms/online/citizen/reclamation. do Redakce portálu BusinessInfo.cz
-