INCIEN: Circular Food Futures

Jaké jsou klíčové výzvy a příležitosti cirkularity v potravinovém řetězci? Jaké zkušenosti a dobré příklady můžeme získat z mezinárodního kontextu? A které benefity dokáže cirkulární model vnést do současných, nedostatečných potravinových systémů?

Datum konání
23.10.2024
Typ akce
Konference
Země určení
Česká republika Česká republika
Místo konání
Cirkulární Hub,Kampus Hybernská, Hybernská 998/4, Praha 1
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích

Za osobní účasti norského partnera budou představeny výstupy mezinárodního projektu a hlavní překážky, které brání přechodu k cirkulární ekonomice v oblasti potravin, zejména z pohledu českého prostředí. Pro inspiraci budou nasdíleny norské zkušenosti a know-how a s účastníky na místě budete v druhé části diskutovat doporučení pro efektivizaci a cirkulaci v potravinovém řetězci.

Hlavním partnerem je klastr CIVAC, projekt INCIEN: Circular Food Futures je financován z Fondů EHP/Norska 2014 – 2021.

Účastníci:

  • Anna Strejcová, zakladatelka a specialistka Zachraň jídlo
  • Martina Šilhánová – sustainability lead CZ&SK, Nestlé
  • Kim Mjønestrø, Project manager, CIVAC

Informace:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor

Doporučujeme