Online seminář: INOVACE V POTRAVINÁŘSTVÍ – využití trendu rostlinné stravy pro růst vašeho byznysu

Anotace:

Datum konání
24.05.2022
Typ akce
Seminář
Země určení
Česká republika Česká republika
Místo konání
ONLINE, X, Online seminář
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích

Potraviny
rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou
cestou k udržitelnému rozvoji. Seminář jsme pro vás připravili ve spolupráci s
organizací ProVeg.

  • Inovace
    v potravinářství
    nejnovější trendy ve vývoji a výrobě potravin
    v oblasti rostlinných alternativ

    • Co to znamená, když
      se řekne „vegetariánská a veganská strava“

    • Kdo jsou flexitariáni
      a kolik jich je v populaci v zemích Evropy?

  • Vývoje a trendy na
    evropském trhu

    • Změny stravovacích
      návyků

    • Spotřebitelské
      průzkumy ze zahraničí a očekávané trendy vývoje

  • Představení ProVeg &
    V-Label ochranné známky, výhody certifikace

    • Jak lze získat
      ochrannou známku V-Label?

    • Jak pomocí zařazení
      těchto produktů do svého portfolia navýšit svůj exportní potenciál?

    • Na které trhy se
      soustředit a jak zaujmout zahraniční spotřebitele?

    • Doporučení pro
      výrobce
      – na jaké druhy výrobků se soustředit

    • Možnosti spolupráce
      s ProVeg

  • Q&A

Důležité:

  • Své dotazy k tématu můžete zaslat před online seminářem prostřednictvím přihlášky nebo prostřednictvím chatu na akci.
  • Den před konáním akce Vám e-mailem zašleme prolink na danou akci.
  • K účasti na online semináři potřebujete pouze PC, notebook či telefon s internetovým připojením.

              EV.JPG    ProVeg_Logo (1).png                              

Více informací a možnost přihlášení: https://www.czechtrade.cz/getdoc/8f55b4d8-1fd1-45bf-a593-26056e05dea7.

Přílohy:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
Ing. Komárková Barbora / Specialista exportního vzdělávání / barbora.komarkova@czechtrade.cz / +420 224 907 533