Potraviny
rostlinného původu představují významnou část inovačních strategií a jsou
cestou k udržitelnému rozvoji. Seminář jsme pro vás připravili ve spolupráci s
organizací ProVeg.
- Inovace
v potravinářství – nejnovější trendy ve vývoji a výrobě potravin
v oblasti rostlinných alternativ- Co to znamená, když
se řekne „vegetariánská a veganská strava“ - Kdo jsou flexitariáni
a kolik jich je v populaci v zemích Evropy?
- Co to znamená, když
- Vývoje a trendy na
evropském trhu
-
- Změny stravovacích
návyků - Spotřebitelské
průzkumy ze zahraničí a očekávané trendy vývoje
- Změny stravovacích
- Představení ProVeg &
V-Label ochranné známky, výhody certifikace
-
- Jak lze získat
ochrannou známku V-Label? - Jak pomocí zařazení
těchto produktů do svého portfolia navýšit svůj exportní potenciál? - Na které trhy se
soustředit a jak zaujmout zahraniční spotřebitele? - Doporučení pro
výrobce – na jaké druhy výrobků se soustředit - Možnosti spolupráce
s ProVeg
- Jak lze získat
- Q&A
Důležité:
- Své dotazy k tématu můžete zaslat před online seminářem prostřednictvím přihlášky nebo prostřednictvím chatu na akci.
- Den před konáním akce Vám e-mailem zašleme prolink na danou akci.
- K účasti na online semináři potřebujete pouze PC, notebook či telefon s internetovým připojením.
Více informací a možnost přihlášení: https://www.czechtrade.cz/getdoc/8f55b4d8-1fd1-45bf-a593-26056e05dea7.
Přílohy:
Kontaktní informace
Pořadatel/gestor
Ing. Komárková Barbora / Specialista exportního vzdělávání / barbora.komarkova@czechtrade.cz / +420 224 907 533