Filtrování podle kategorií
Filtrování obsahu

    Nemáte aktivní žádný filtr.

    Načítání obsahu dle filtrování
    Nalezeno celkem 598 výsledků v Články a aktuality, hledat v celém obsahu portálu.
    Roste i zaručená mzda, některé profese si vydělají nejméně 30 tisíc
    20. 12. 2020

    Roste i zaručená mzda, některé profese si vydělají nejméně 30 tisíc

    Od ledna 2021 se v Česku jako tradičně zvyšuje minimální měsíční mzda na 15 200 korun. Většina lidí má ale ještě vyšší garantované minimum, označované...

    Akt o digitálních službách: Průmysl i vláda požadují modernizaci
    15. 12. 2020

    Akt o digitálních službách: Průmysl i vláda požadují modernizaci

    Akt o digitálních službách (Digital Services Act, DSA) je klíčový legislativní návrh pro evropské podniky i občany. Vzhledem k důležitosti tohoto téma...

    V Česku ubývá podnikatelů pod 30 let. Aktivnější ale začínají být středoškoláci
    11. 12. 2020

    V Česku ubývá podnikatelů pod 30 let. Aktivnější ale začínají být středoškoláci

    Mladých podnikatelů v Česku ubývá. Ukazuje se ale, že pokud si studenti zkusí reálný byznys ještě před maturitou, jejich zájem o vlastní podnikání sto...

    Jak naučit svůj tým pracovat na dálku? Pátý díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Googlu
    09. 12. 2020

    Jak naučit svůj tým pracovat na dálku? Pátý díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Googlu

    V posledním pátém díle nazvaném „Jak naučit svůj tým pracovat na dálku“ zjistíte, jaké výhody a nevýhody přináší práce na dálku a jak tyto skutečnosti...

    V soutěži manažerů triumfovali Jan Juchelka a Hana Šmejkalová
    03. 12. 2020

    V soutěži manažerů triumfovali Jan Juchelka a Hana Šmejkalová

    V 27. ročníku soutěže MANAŽER ROKU, vyhlašovaném Českou manažerskou asociací (ČMA), zvítězili generální ředitel a předseda představenstva Komerční ban...

    Jak objevit nové obchodní příležitosti v zahraničí? Čtvrtý díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Googlu
    02. 12. 2020

    Jak objevit nové obchodní příležitosti v zahraničí? Čtvrtý díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Googlu

    Ve čtvrtém díle „Jak objevit nové obchodní příležitosti v zahraničí“ vám představíme hlavní body exportní strategie. Řekneme si, jak vybrat vhodný trh...

    Firma Rafaella učí lidi rozumět vůním
    27. 11. 2020

    Firma Rafaella učí lidi rozumět vůním

    Petra Hlavatá, zakladatelka pražské firmy Rafaella, vede laboratoř, kde vyvíjí vůně a spolupořádá semináře, při nichž se lidé učí jazyku vůní rozumět.

    Jak prodávat pomocí YouTube? Třetí díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Googlu
    25. 11. 2020

    Jak prodávat pomocí YouTube? Třetí díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Googlu

    Během třetího dílu vzdělávacího programu společnosti Google nazvaného SMB Academy „Úvod do YouTube“ vám přiblížíme fungování kampaní na YouTube, a jak...

    Jak efektivně prodávat online? Druhý díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Google
    11. 11. 2020

    Jak efektivně prodávat online? Druhý díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Google

    Ve druhé lekci vzdělávacího programu společnosti Google nazvaného SMB Academy „Prodávejte online“, vám přiblížíme nákupní trendy s ohledem na sezónnos...

    Statek s vůní levandule. Do Bězděkova jezdí celé rodiny
    10. 11. 2020

    Statek s vůní levandule. Do Bězděkova jezdí celé rodiny

    S hospodařením neměli manželé Drlíkovi zkušenosti, tak se vše učili za pochodu. Dnes inspirují řadu dalších pěstitelů v republice. Nástup koronavirové...

    Na podporu restaurací přichází reklamní kampaň s výzvou „Rozbalte to“
    05. 11. 2020

    Na podporu restaurací přichází reklamní kampaň s výzvou „Rozbalte to“

    Restauracím omezeným protipandemickými restrikcemi bude pomáhat kampaň „Rozbalte to“. Vyzývá lidi, ať podpoří objednávkou své oblíbené podniky a „rozb...

    Bary a hospody skončily v hibernaci
    26. 10. 2020

    Bary a hospody skončily v hibernaci

    „Čtvrtina gastronomů je v přímém ohrožení krachem,“ říká spolumajitel sítě restaurací Hospodská a garant Národního programu pro gastronomii Luboš Kast...

    Covid čistí gastrotrh. Podle restauratérů je situace kritická
    26. 10. 2020

    Covid čistí gastrotrh. Podle restauratérů je situace kritická

    Od 13. října jsou restaurace uzavřeny. Možný je jen distribuce jídel a nápojů u výdejových okének. Podnikatelé se obávají nejhoršího a nevěří, že vlád...

    Jak využít internet pro podnikání naplno? První díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Google
    21. 10. 2020

    Jak využít internet pro podnikání naplno? První díl „Buďte online“ vzdělávacího seriálu od Google

    Bezplatný vzdělávací program společnosti Google nazvaný SMB Academy reaguje na potřeby firem v souvislosti s pandemií. Cílem je poskytnout praktické n...

    AMSP ČR představila Národní program pro gastronomii
    06. 10. 2020

    AMSP ČR představila Národní program pro gastronomii

    Národní program pro gastronomii obsahuje čtyři krátkodobá opatření, která mají přinést rychlou pomoc, a pět střednědobých, která zajistí potřebný rozv...

    Průkopníci reklamy. Agentura Atlas AG začala fungovat krátce po roce 1989
    30. 09. 2020

    Průkopníci reklamy. Agentura Atlas AG začala fungovat krátce po roce 1989

    Firma se na trhu dlouhodobě prosadila i díky tomu, že investovala do technologií. Nezůstala tak jen u grafických návrhů, ale byla schopná je v praxi v...

    Cloudové kuchyně mohou spasit české restauratéry
    14. 09. 2020

    Cloudové kuchyně mohou spasit české restauratéry

    Obliba dováženého jídla dlouhodobě roste. Ale teprve současná pandemie ukázala, jaký má vlastně potenciál.

    8 opatření v podnikání, která mohou zpomalit šíření koronaviru
    31. 08. 2020

    8 opatření v podnikání, která mohou zpomalit šíření koronaviru

    Poslední týdny ukázaly, že koronavirus v Česku zdaleka neřekl své poslední slovo. Preventivní opatření, po kterých od jara volali podnikatelé a odborn...

    Italská restaurace v Písku: Sen jménem Pomodoro
    24. 07. 2020

    Italská restaurace v Písku: Sen jménem Pomodoro

    Slunné odpoledne láká k usednutí na zahrádku před novou píseckou restaurací Pomodoro. Když před vámi přistanou čerstvé domácí těstoviny a orosená skle...

    Karanténa zvýhodnila tatéry sólisty
    22. 07. 2020

    Karanténa zvýhodnila tatéry sólisty

    „Restart přichází v nejhorší možné době,“ říká Miloslav Míka ze studia Hell, legenda mezi tatéry a piercery.

    Zobrazit více
    Pravidelné novinky e-mailem