Možnost účasti na konferenci o technologických inovacích v Izraeli

Ve dnech od 28. do 30. ledna 2020 proběhne v Izraeli mezinárodní konference CYBERTECH Tel Aviv o technologických inovacích a celosvětová přehlídka nových produktů a startupů. Akce je příležitostí setkat se s inovátory z celého světa, kteří se veletrhu zúčastní, a vyměnit si s nimi zkušenosti.



Česko-izraelská smíšená obchodní komora a zahraniční kancelář CzechTrade Tel Aviv, ve spolupráci s Velvyslanectvím České republiky v Tel Avivu a Velvyslanectvím Státu Izrael v České republice, organizují program spojený s návštěvou devatenáctého ročníku mezinárodní konference a výstavy se zaměřením na kybernetické technologie a kybernetickou bezpečnost CYBERTECH TEL AVIV 2020.

Izrael patří do nejužší světové špičky v oboru kybernetických technologií, národní bezpečnosti, boje proti terorismu a kybernetické bezpečnosti. Uvedené obory patří v Izraeli bezesporu k nejrychleji rostoucím. Tomuto růstu napomáhá důsledná vládní podpora, vlastní zkušenosti z praxe a silná empirická základna. V současnosti zde působí nepřeberná řada kybernetických společností.

V Tel Avivu se ve dnech 28.–31. ledna 2020 v Convention Center potkají odborníci, politici, vládní činitelé, vědecké ústavy a firmy z oboru kybernetických technologií a bezpečnosti a dalších příbuzných oborů. Tato největší odborná akce v regionu očekává více než 160 delegací, 200 společností, 90 startupů, 180 vystupujících, 18 000 účastníků. Akce (výstava, včetně startupového pavilonu, konference, přednášky, diskuzní fóra, kulaté stoly) vytváří pro české subjekty příležitost seznámit se s posledními trendy a nejnovějšími inovacemi, programy, iniciativami a řešeními mezinárodní kybernetické komunity v oblasti kybertechnologií, včetně kyberbezpečnosti.

Nabízí se zde možnost prohloubit stávající a navázat nové kontakty s vyspělými izraelskými a mezinárodními společnostmi, mladými kybernetickými firmami a startupy, a zároveň se prezentovat jako vyspělí hráči na předmětném trhu s významným exportním potenciálem. V rámci akce budete mít i možnost domluvit si B2B schůzky s ostatními účastníky a firmami prostřednictvím on-line systému, který všem účastníkům umožňuje ještě před zahájením akce zajistit si vzájemná jednání.

Organizátoři účastníkům představí to nejlepší ze současné izraelské startupové scény v „Exclusive Startup Pavilion“, který je součástí akce. K dispozici bude možnost se účastnit speciálních akcí včetně diskusních setkání, kde se budou komunikovat nejdůležitější trendy v oblastech kybernetické bezpečnosti.

CYBERTECH TEL AVIV 2020 bude také zahrnovat speciální akce pro následující sektory:

  • Automotive and smart mobility
  • Communications and smart city
  • Critical infrastructure 
  • Finance
  • Health
  • Maritime

Další informace o akci a k odbornému zaměření konference jsou k dispozici na webových stránkách organizátora nebo na webu MPO ČR.

• Teritorium: Asie | Izrael | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod
• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme