Software jako služba: Konference se zaměří na marketing a obchod

Ve středu 11. září se v prostorách brněnské Mendelovy univerzity uskuteční již druhý ročník celodenní SaaS (software as a service) konference – SaaS Movement. Konference hostí 30 výjimečných řečníků, zaměřených na marketing, sales a produkt.



Pro velký ohlas loňského ročníku, původně zvaného Marketing MonStaaS, se trio organizátorů ( Survio, Smartlook a Smartsupp  ) rozhodlo znovu sezvat profesionály z oblasti SaaS, tentokrát doplněné i o zahraniční řečníky, jako jsou Andrus Purde z Outfunnel (ex-CMO v Pipedrive), či Celia Curbelo z Cleverbridge.

Účastníci uslyší spoustu zajímavého know-how z praxe globálních SaaS projektů ve střední Evropě, jako třeba Algolia, ChartMogul nebo ProductBoard. Hlavními taháky tuzemské scény budou mimo jiné Adam Surák z Algolie, Michael Štencl z Kiwi.com, Martin Zima z Avastu a taky Veronika Miňovská z CND77, která byla zvolena nejlepším řečníkem loňského ročníku.

„SaaS Movement jsme s Lukasem dali dohromady proto, že v českém prostředí neexistovala platforma zaměřená pouze na SaaS. Vždy, když jsme jezdili na různé konference, polovina jejich obsahu pro nás nebyla relevantní. Proto jsme se rozhodli uspořádat akci, která podtrhne důležitost SaaSu jako samostatného odvětví a podpoří expanzi lokálních projektů do zahraničí”, říká jeden z pořadatelů SaaS Movementu, Martin Souček, CMO Survia.

 „Opravdu nás těší velký zájem o tuto událost. Loni byla konference jen pro 80 lidí a při 150 přihláškách jsme museli vybírat. Proto jsme se letos rozhodli jít do toho ve větším měřítku, aby konference byla přístupná opravdu pro všechny, koho SaaS zajímá a chce se v této oblasti rozvíjet,” dodává Lukas Mehnert, CMO Smartlooku. Na letošním ročníku konference se očekává až 350 účastníků.

Sdílení know-how mezi úspěšnými SaaS projekty, poučení se z chyb a celkové budování česko-moravsko-slovenské SaaS komunity stále zůstává hlavní myšlenkou konference. Srdcem a duší SaaS Movementu pak opět bude hlavně networking mezi jednotlivými přednáškami, u oběda a hlavně po ukončení přednáškové části.

Pro detailnější informace navštivte oficiální stránky konference http://www.saasmovement.com/cz/, a nezapoměňte sledovat i pravidené příspěvky na sociálních sítích, kde organizátoři postupně odhalují lákavé informace, týkající se řečníků, přednášek a celkově všeho, co se na letošní ročník konference chystá.

Redakčně upravená tisková zpráva Survio

• Oblasti podnikání: Software a ICT služby

Doporučujeme