Vizionáři 2021: Vavříny posbírají inovativní projekty firem. Hlaste se do 19.11.

Firmy, které ve svých provozech pracují inovativně a nabízejí zákazníkům produkt či exkluzivní služby, které jsou na trhu absolutní novinkou, mají šanci získat ocenění v 11. ročníku projektu Vizionáři. Do soutěže se mohou hlásit do 19. listopadu 2021.

Máte i vy ve své firmě nebo ve svém okolí vizionáře? Povedlo se vašemu podniku inovovat pandemii covidu navzdory? Našli jste nový produkt, službu nebo proces, který přinesl společnosti výraznou přidanou hodnotu ve formě technologického, ekonomického nebo sociálního pokroku? A především chcete, aby se o inovaci mezi lidmi vědělo. Přihlaste se do projektu Vizionáři 2021.

Ocenění tradičně získávají inovace českých podniků s významným přínosem v technologické, společenské či ekonomické oblasti. Vyhlášení výsledků proběhne v prosinci 2021, termín bude dále upřesněn.

„Projekt, který loni své první kulatiny, se zaměřuje na podporu a propagaci neotřelých a inovativních počinů, nástrojů a technologií, které přinášejí významný technologický, ekonomický a společenský přínos,“ dočtete se na webových stránkách.

„Za 11 let historie naší soutěže jsme fascinováni nespočtem silných příběhů českých inovátorů – vizionářů, jejichž nápaditost a sveřepost šla za hranice běžného podnikatelského úsilí,“ doplňují organizátoři ze sdružení CzechInno na svých webových stránkách.

Předchozí ročníky potvrdily, že i podnikatelé z ČR vyrábějí nejmodernější produkty, které mohou obstát na světových trzích. Podmínkou účasti v projektu je, aby byla inovace aplikována v praxi případně, aby firmy před soutěží prezentovaly účinná opatření na podporu vlastní konkurenceschopnosti či konkurenceschopnosti sektoru, ve kterém podnikají.

O vítězném projektu rozhodne odborná porota složená z partnerů soutěže, akademických a vědeckých institucí, zástupců státní správy a představitelů inovačního podnikání.

Vizionáři 2021: Přihlášky posílejte do 19. listopadu

Kdo a s čím uspěl?

Mezi loňské vítěze (Vizionáři 2020) patří například Eyedea Recognition za trojici svých inovací ( 1.MMR – Vehicle Make and Model Recognition, 2. RELIEF – mezinárodní databázový systém obrazového rozpoznávání pro analýzu drogových zásilek a 3. EyeFace – Rozpoznávání atributů obličeje v době Covid-19). Oceněni byli za technologický, společenský a ekonomický přínos pro oblast bezpečnosti a potírání důsledků pandemie covid-19.

Národní Centrum Tkání a Buněk uspělo díky vývoji a výrobě Antitrombogenních biologických cévních náhrad a jejich technologickému a společenskému přínosu pro oblast medicíny a transplantologie.

V oblasti strojírenské výroby pak zabodovaly Technologie přesné výroby nových typů odlitků leteckých motorů a integrálně litých axiálních kol turbodmychadel či Unikátní tryskový stav pro tkaní perlinkové tkaniny CAMEL

Více informací o vítězích 10. ročníku na BusinessInfo.cz

Portál BusinessInfo.cz je partnerem soutěže Vizionáři 2021

• Teritorium: Česká republika

Doporučujeme