Adresář exportérů

Agentura na podporu obchodu CzechTrade provedla redesign Adresáře exportérů – jediné oficiální databáze českých exportérů. Cílem Adresáře je efektivnější propagace českých firem v zahraničí a jednodušší proces aktualizace údajů v tomto adresáři pro klienty. Exportéří mají možnost prezentovat svůj profil a produkty v šesti jazycích. Vybrat si mohou ze 13 jazyků.



Co je Adresář exportérů

Adresář exportérů, je oficiální on-line databáze českých exportérů, který provozuje vládní proexportní agentura CzechTrade. Všechny uvedené firmy v Adresáři Exportérů jsou klienty a využívají služeb agentury CzechTrade při jejich cestě za úspěšným obchodem. 


Proč byste měli být v Adresáři exportérů?

Pokud je firma aktivní na zahraničních trzích nebo právě na tyto trhy vstupuje, pak by neměla chybět v Adresáři exportérů CzechTrade. Jako součást prezentace firmy realizované kteroukoliv zahraniční kanceláří CzechTrade, doporučujeme souběžně využít i tohoto on-line nástroje. Zahraniční nákupčí si pak může snadno ověřit spolupráci firmy s vládní agenturou a utvrdit se ve svém zájmu.

Adresář exportérů zajišťuje bezplatnou příležitost prezentovat firmu on-line.

Databáze se zobrazuje i na stránkách zahraničních kanceláří CzechTrade.

Firmy si mohou vybrat ze sedmi jazyků s využitím minimálně českého a anglického jazyka (angličtinafrancouzštinaitalštinaněmčinaruštinašpanělština)

Adresář exportérů je určen výhradně klientům, kteří využívají služeb zahraničních kanceláří CzechTrade, jako důležité zefektivnění využívaných služeb.

Firmy mají možnost vlastní administrace s možností kdykoliv aktualizovat, po vložení profilu proběhne validace na centrále CzechTrade v Praze (do 2 dnů) a následná publikace.

• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme