Český národní stánek na veletrhu ISDEF 2019 v Izraeli

Náměstek ministra obrany ČR Jakub Landovský během zahájení veletrhu ISDEF dne 4. 6. 2019 slavnostně otevřel český národní stánek společně s velvyslancem ČR v Izraeli Martinem Stropnickým. Na veletrhu vystavovalo v rámci národního stánku celkem 13 českých firem a institucí – český stánek byl na veletrhu druhý největší. Mise firem se realizovala v rámci projektu na podporu ekonomické diplomacie.



Veletrh obranné a bezpečnostní techniky ISDEF 2019 se v Tel Avivu koná jednou za dva roky a letošní již 15. ročník přilákal velký počet českých firem a institucí, které se společného stánku ČR účastnily. Mezi nimi zástupci Anker Technology s.r.o., České zbrojovky a.s., ČVUT v Praze, Dependable Solutions s.r.o., Eurolamp s.r.o., Evolving systems consultiong s.r.o., esc Aerospace Company, EVPÚ Defence a.s., Explosia a.s., MESIT asd, s.r.o., První brněnské strojírny Velká Bíteš, a.s., RMT, s.r.o., TATRA TRUCKS a.s. a Univerzitního centra energeticky efektivních budov ČVUT.

Letošní ročník veletrhu probíhal od 4. do 6. června 2019 a jednalo se o prestižní akci představující špičkové technologie napříč zmíněnými obory. Letošní ročník se specificky zaměřil také na oblast kybernetické bezpečnosti. Na okraj veletrhu probíhala celá řada praktických demonstrací technologií a odborné semináře, kterých se vystavovatelé a další návštěvníci mohli zúčastnit.

Mise českých firem na veletrhu byla podpořena z prostředků projektu na podporu ekonomické diplomacie (PROPED) ve spolupráci mezi Ministerstvem obrany ČR, Velvyslanectvím ČR v Tel Avivu a zahraniční kanceláří agentury CzechTrade v Tel Avivu.

Informace poskytnuta Zastupitelským úřadem České republiky v Tel Avivu (Izrael). Autorka: Nela Brádleová, obchodně-ekonomický úsek.

• Teritorium: Asie | Izrael | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod
• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme