CzechTrade vystavoval v Melbourne

Česká agentura na podporu obchodu CzechTrade poprvé zorganizovala stánek českých firem na prestižním květnovém vodárenském veletrhu v Melbourne. Za pomoci asistenčních služeb zahraniční kanceláře v Sydney, zastoupené Alicí Fibigrovou, která zvala potenciální obchodní partnery pro české firmy a snažila se tak maximálně zvýšit efektivnost účasti nejlepších společností z České republiky. Vodárenský obor patří jednoznačně mezi prioritní obory kanceláře. Firmy získaly zajímavé kontakty. Jelikož má australské zastoupení i v kompetenci Nový Zéland, cíleně se i oslovovaly kontakty na firmy z tohoto ostrova.


  • Země: AU – Austrálie, NZ – Nový Zéland
  • Datum zveřejnění: 16.05.2019

Jednoznačně mezi nejvýznamnějšími podnikateli na tomto zeleném ostrově, ve výše uvedeném oboru se ukázala firma, kterou manažersky obratně ovládá rodilý Čech Petr Šudoma – PSE (PSEngineering Ltd.) Jdeto inženýrskou firmu se specializací na Polymer-Plast, Potrubní Systemy & Spojovaci technologie v oblasti Utilities/Infrastructure/Industrial (voda, plyn, kanalizace, zavlažovací systémy atd). Firma nabízí technicko-inženýrské  konzultace, poradenství, design na inspekci, školení či projekty polyethylenovych potrubí a spojů.

Obnovitelné zdroje energie patří jednoznačně mezi preferované obory kanceláře, a proto chceme prezentovat české firmy na společné účasti veletrhu ALL ENERGY v termínu 23. – 24. 10. 2019 taktéž v atraktivním Melbourne. Australané začínají s organizací akce již v červenci, tak je dobré s tím počítat. Kontakt na akci Bohumil.Kveton@czechtrade.cz.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře agentury CzechTrade Sydney.

Souborové přílohy

• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme