Japonské veletrhy pro biotechnologie a ICT proběhnou i s českou účastí

České firmy IOCBTech a Memsource budou mít díky podpoře EU-Japan Centre for Industrial Cooperation možnost prezentovat se na říjnové akci BioJapan, respektive na listopadovém veletrhu ET&IoT Technology.

Akce BioJapan se uskuteční mezi 8.-11. říjnem v Johohamě a IOCBTech bude mít společně s dalšími účastníky mise z řad evropských startupů a SME podniků příležitost představit se potencionálním obchodním partnerům v prostorách společného stánků organizace EU-Japan Centre for Industrial Cooperation. IOCBTech, dceřiná společnost Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR, se věnuje transferu technologií a veletrh BioJapan pro ni skýtá jedinečnou příležitost, jak se setkat s novými partnery a rozšířit svou síť kontaktů v oboru.

Obdobná mise, tentokrát se zaměřením na ET a IoT technologie, proběhne ve dnech 19.-22. listopadu během veletrhu ET&IoT Technology, jenž se opět uskuteční v japonské Johohamě. České firmy pro tentokrát bude zastupovat společnost Memsource nabízející nástroj pro efektivní zprávu překladů.

Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade v Tokiu.

• Teritorium: Asie | Japonsko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme