Maďarské a české společnosti se mohou registrovat do digitálního kontraktačního rozhraní Visegrádské TrustChain Platform


  • Země: HU – Maďarsko
  • Datum zveřejnění: 04.06.2019

Dennodenní administrativní a právní úkony nových i stávajících smluv zaberou v průměru 42 dní v roce vedoucím pracovníkům a jejich asistentům, to vyplývá z průzkumu Trustchain Systems. „Ulehčení má přinést automatizovaná služba identifikace zákazníků, smluv a financování obchodu,“ sdělil generálni ředitel Trustchainu Gergely Romhány. Digitálně se může realizovat proces identifikace partnerů, uzavírání smluv i související účetnictví mezi sebou, a to rychle, bezpečně, od vytvoření smlouvy až po konečné vyřízení. Uživatelé TrustChain vytvářejí nebo nahrávají smlouvy a dokumenty na online platformě a podepisují je na svých telefonech. Tímto způsobem jsou zaručena právní prohlášení bez fyzických a časových omezení a podepsány smlouvy.

Vzdálená identifikace klientů a kvalifikovaná řešení elektronického podpisu prostřednictvím smartphonu zaručují právní jistotu partnerům a digitálním smlouvám, dodržování domácích zákonů a směrnic EU.

Od srpna 2019, kromě maďarského a anglického jazyka, bude fungovat platforma v českém jazyce a registrovat se budou moci i rakouské a slovenské společnosti. Kromě přidávání nových jazyků a dalších zemí jsou také k dispozici finanční služby pro registrované a certifikované společnosti, jako jsou online factoring, pojišťovací produkty a úvěrové produkty pro dovoz a vývoz.

https://novekedes.hu/hirek/online-szerzodeskoto-es-kerekedelmi-felulet-jott-letre-kkv-knak
Zpracoval kolektiv pracovníků kanceláře CzechTrade Budapest.

• Teritorium: Evropa | Maďarsko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme