Maďarsko: Joyson Safety Systems otevírá novou výrobní jednotku

Do Maďarska přichází nový investor v automobilovém průmyslu: Joyson Safety Systems zakládá závod na výrobu bezpečnostních produktů do vozidel.

Společnost Joyson Safety Systems, která má sídlo ve Spojených státech amerických a patří čínské společnosti Joyson Electronics, je součástí divize představující produkty pro bezpečnost cestujících. Zaměstnávají více než 50 000 lidí a jsou přítomny ve 25 zemích po celém světě. Skupina společností v poslední době zajistila významné akvizice, včetně japonské skupiny Takata, jejíž největší investicí bylo zřízení výrobní jednotky v Miskolci.
Komplex Miskolc společnosti Joyson je jednou z největších výrobních jednotek pro automobilové airbagy na světě, kde se na 60 000 metrů čtverečních vyrábějí výrobky pro záchranu života a ochranné prostředky pro největší výrobce automobilů. Maďarská jednotka kromě výroby kompletních modulů a součástí airbagů, jakož i nafukovacích a elektronických produktů, představuje špičkové technologie v oblasti vývoje produktů, testování a služeb zákazníkům.

Zdroj: https://hipa.hu/technology-intensive-development-to-be-launched-in-the-miskolc-factory-of-joyson-safety
Zpracoval kolektiv pracovníků kanceláře CzechTrade Budapest.

• Teritorium: Evropa | Maďarsko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme