Nastartujte svůj byznys s podporou projektu CzechStarter

Mladé inovativní start-upy v něm mohou získat know-how i zpětnou vazbu od zkušených mentorů a podnikatelů. Přihlášky do projektu přijímá agentura CzechInvest do 1. listopadu 2019.

Díky sedmiměsíčnímu projektu CzechStarter agentury CzechInvest můžou české start-upy čerpat až 100 hodin mentoringu v hodnotě 200 tisíc korun a za zlomek komerční ceny i poradenství v oblasti financí, práva, ochrany duševního vlastnictví nebo marketingu. Součástí projektu je také podpora vaší účasti na networkingových akcích v Česku i zahraničí.

Budete spolupracovat se zkušenými mentory, odborníky a renomovanými poradenskými firmami, jako jsou například Havel & Partners a JŠK. Využijte jejich zkušeností a posuňte svůj byznys kupředu! Třeba tak, jako to udělal Richard Plasgura, ředitel společnosti Motibase, která vyvinula motivační aplikaci pro začínající podnikatele.

„Do CzechStarteru jsem šel s cílem dostat produkt na trh, připravit se na jednání s investory, a sehnat silného strategického partnera,“ říká Richard Plasgura. „Obklopil jsem se lidmi, kteří jsou v dané oblasti TOP a v koncentrované podobě jsem dostal do hlavy to, co bych jinak sbíral minimálně pět let a pravděpodobně se za tu dobu xkrát spálil a vyhořel. To podstatné je, že mi pomohli zastavit se a přemýšlet – záměr nejprve validovat, a ne se hnát bezhlavě za vývojem vysněné appky,“ vysvětluje, co mu projekt přinesl. Zároveň dodává, že appka je nyní už venku a on se soustředí primárně na hledání rizikového kapitálu.

Na úspěšný rozjezd podnikání nabízí CzechInvest podporu až 1 milion.

Zájemci se mohou hlásit do 1. listopadu 2019.

Podrobnosti k podávání přihlášek naleznete na www.podporastartupu.cz/projekty/czechstarter.

Doporučujeme