OP PIK podpoří modernizaci podnikatelských nemovitostí v uhelných regionech

Ministerstvo průmyslu a obchodu vyhlásilo 16. července V. Výzvu z programu Nemovitosti OP PIK, která je zaměřena na modernizaci zastaralých a technicky nevyhovujících budov nebo jejich nahrazení novými budovami pro podnikání.



„Výzva je určena pro malé a střední podniky, které budou realizovat projekt na území uhelných regionů, tedy v Karlovarském, Ústeckém a Moravskoslezském kraji,“ říká náměstek pro fondy EU Marian Piecha a dodává: „Alokace pro tuto výzvu je stanovena ve výši 1,4 miliardy korun.“

Jedná se o průběžnou výzvu s jednokolovým modelem hodnocení. Příjem žádostí o podporu probíhá od 16. října 2019 do 16. března 2020.

Míra podpory je maximálně 45 % z celkových způsobilých výdajů. Minimální výše dotace je 1 milion korun, maximální 70 milionů.

Podrobnosti k výzvě najdete na webu MPO a agentury API.

O programu Nemovitosti

Jste malým a středním podnikem a rozhodli jste se modernizovat Vaši podnikatelskou nemovitost? Máte v plánu rekonstruovat zastaralou infrastrukturu či přeměnit brownfield na moderní podnikatelský objekt? Právě pro Vás je určen program Nemovitosti.

Více informací o programu podpory naleznete v dokumentu  Text programu Nemovitosti

 

• Témata: Dotace a financování
• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme