Příklady technologických, výzkumných a obchodních inovativních nabídek a poptávek

Přinášíme Vám příklady inovativních nabídek a poptávek v původním znění zprostředkovávaných EEN českým podnikatelům.

Enterprise Europe Network (EEN) působí ve více jak 60 zemích světa a v ČR je zastoupena konsorciem šesti partnerů koordinovaném Technologickým centrem AV ČR.

Níže uvedený fragment nabídek a poptávek pochází z mezinárodní databáze sítě Enterprise Europe Network (EEN), na kterou je napojeno více než 600 partnerů sítě. Tito partneři zprostředkovávají nabídky a poptávky z různých oborů zejména malým a středním podnikům v rámci svého regionu. 

Máte ve firmě na starosti technologický rozvoj nebo obchodní aktivity a měli byste zájem o nové partnery v zahraničí?  Pak je databáze určena právě Vám. Mezinárodní databázi si můžete procházet sami a pokud najdete nabídku nebo poptávku, která Vás zajímá, a nebo máte zájem zadat vlastní nabídku resp. poptávku, kontaktujte EEN: Barbora Vacátková, info.een@tc.cz. Služby jsou bez poplatku. Vstup do databáze EEN (volný vstup, bez registrace):

Vstup do vyhledávacího okna databáze EEN

Výběr poptávek – březen 2024

Poptávka: Německá společnost hledá nové technologie a řešení pro energetickou účinnost budov

Ilustrační fotografie

Německá architektonická společnost se zajímá o zlepšení ekologických aspektů a energetické účinnosti ve svých udržitelných budovách a pasivních domech. Proto hledá udržitelné stavební materiály a energeticky úsporné technologie pro své budovy. Nabízené technologie či řešení by měly být připraveny k implementaci.

Německá společnost je otevřena různým typům spolupráce.

Více informací najdete na webu EEN pod označením TRDE20240220011.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Bulharská společnost hledá dodavatele zdravotnických prostředků a lékařské kosmetiky

Ilustrační fotografie | Foto: Shutterstock

Bulharská společnost figuruje jako velkoobchod a maloobchod se zdravotnickými prostředky a spotřebním materiálem. Jejími hlavními klienty jsou lékařské (estetické) kliniky, profesionálové v oblasti kosmetiky a tetovací studia.

Zainteresovaní partneři by měli poskytnout nabídku/katalog produktů, jakož i jejich technické specifikace. Zkušenosti se zahraniční spoluprací jsou u partnerů žádoucí.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRBG20240215003.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Rakouská společnost hledá výrobce ptačích budek ze dřeva nebo kovu

Ilustrační fotografie

Rakouská společnost hledá výrobce dřevěných nebo kovových budek pro ptáky se silným důrazem na udržitelnost a kvalitu výrobků. Firma hledá výrobce budek, kteří vyrábějí vlastní modely a nabízejí privátní značení, nebo jsou ochotni uzavřít smlouvu o obchodním zastoupení pro Amazon.

Spolupráce by probíhala na základě obchodní nebo dodavatelské smlouvy. Zahraniční firma se zaměřuje na region DACH (Německo, Rakousko, Švýcarsko), ale jejich plán je postupně rozšířit dostupnost na širší Evropskou unii.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRAT20240223005.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Německý online prodejce hledá návrháře obrázků a služby 3D vizualizace produktů

Ilustrační fotografie

Německý rodinný podnik úspěšně prodává různé spotřební zboží online. Firma by chtěla produkty vizualizovat přitažlivým a realistickým způsobem, aby je mohli efektivně prezentovat v online světě.

Firma hledá partnera, který má bohaté zkušenosti s tvorbou působivých vizuálních materiálů. Rozhodující je solidní zkušenost s 3D vizualizací a úpravou digitálního obrazu. Firma má zájem o dlouhodobou spolupráci na základě dodavatelské smlouvy, zajímá se o partnery z východní Evropy.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRDE20240122014.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Výběr poptávek – prosinec 2023

Poptávka: Švédský podnik hledá výrobce ocelových drátů tažených za studena

Ilustrační fotografie

Švédský malý a střední podnik v oboru demontáže čelního skla hledá výrobce ocelového drátu taženého za studena pro použití v inovativním nástroji na řezání skla. Společnost je na trhu již více než 20 let.

Společnost hledá partnera pro dlouhodobou spolupráci. Partner by měl mít strategii udržitelného podnikání a dodržovat principy sociální odpovědnosti.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRSE20231214004.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Nabídka: Francouzský výrobce přírodní, bezodpadové a veganské tuhé kosmetiky a udržitelných doplňků hledá partnera pro distribuci

Ilustrační fotografie

Francouzský výrobce přírodní, bezodpadové a veganské tuhé kosmetiky a udržitelných doplňků hledá mezinárodního partnera pro distribuci svých produktů do velkých maloobchodních prodejen, drogerií, supermarketů, čerpacích stanic a kosmetických/parfémových prodejen a lékáren v rámci dohody o distribuci. Společnost nabízí široký sortiment, který splňuje očekávání spotřebitelů (tuhé šampony, produkty péče o vlasy, čisticí prostředky na obličej, tělová mýdla zpracovaná za studena, deodoranty, zubní pasty atd.). Ve Francii je společnost zastoupena u známých maloobchodníků, jako např. Botanic, Villaverde, Day by Day, Mademoiselle Bio, Nocibé. 

Více informací najdete na webu EEN pod označením BOFR20231204016.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Francouzská společnost vyrábějící neoprény hledá novou technologii jejich kompletace

Ilustrační fotografie

Profesionální výrobce neoprenových produktů z Francie hledá novou vodotěsnou a strečovou technologii pro jejich spojení. Nyní využívá techniky „slepého šití a lepení“ GBS (Glue Blind Stitch). Jedná se o ruční proces, který nelze automatizovat a dochází k rozdílům v kvalitě výroby.

Společnost hledá partnera, který by přišel s inovativním řešením na kompletaci neoprenových produktů.

Více informací najdete na webu EEN pod označením TRFR20231201014.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Poptávka: Rakouská firma hledá výrobce bavlněných triček

Ilustrační fotografie

Rakouský malý a střední podnik se věnuje navrhování a prodeji speciálně navržených triček na míru pro lidi, kteří mají jedinečné tvary a proporce těla. Zaměřují se na udržitelnost a vytvářejí jedinečnou značku triček vhodných pro každodenní použití.

Firma hledá výrobce bavlněných triček.

Více informací najdete na webu EEN pod označením BRAT20231212004.

V případě zájmu kontaktujte EEN prostřednictvím info.een@tc.cz.

Doporučujeme