SportAnalytik zahájila své působení v Singapuru

Firma z České republiky se svým speciálním analytickým programem, který pomáhá dětem zjistit jejich vlohy k nejvhodnějším sportovním aktivitám a vytvořit si tak vztah ke sportu, rozšířila svoje působení do Singapuru.

Program SportAnalytik je určen dětem ve věku od 5 do 16 let a používá 9 základních testů k identifikování jejich fyzických dovedností a k odhalení přirozených vloh k nejhodnější sportovní aktivitě – viz www.sportanalytik-global.com. Na počátku listopadu 2019 se tento program dostal také do Singapuru a oficiálního zahájení jeho působení se zůčastnili zakladatel společnosti SportAnalytik Jan Březina, ředitel kanceláře CzechTrade v Singapuru Jiří Zavadil a předseda Singapurského národního olympijského výboru Mark Chay. Program byl vyvinut ve spolupráci s Prog. Dr. Tomášem Peričem, prezidentem České kinesiologické asociace při Univerzitě Karlově, Fakulty tělesné výchovy a sportu.

Další informace o této události i o firmě SportAnalytik lze nálézt v tiskové zprávě ze singapurského tisku, www.czechtradeoffices.com/en/sg/news/launching-of-sportanalytik-in-singapore 
Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade v Singapuru

Doporučujeme