Účast českých firem na veletrhu Elmia Subcontactor 2019

České firmy na veletrhu Elmia Subcotarctor 2019.

Elmia Subcontactor je největším veletrhem strojírenských subdodávek v severní Evropě. Nejčastěji se profiluje jako akce zaměřená výhradně na strojírenské dodávky. Pravidelně se veletrhu účastní více než 1200 vystavovatelů a navštíví si jej přibližně 14 000 lidí. Narazíte zde na nákupčí z předních švédských firem. Jedná se o veletrh s přesahem do ostatních skandinávských zemí. Česká účast na veletrhu je již dlouholetou tradicí a české firmy se tady mohou setkat, jak s klíčovými hráči v oboru, tak i s firmami středního a malého formátu.

Letos se veletrh koná od 12. do 15. listopadu a český pavilon pod vlajkou kanceláře agentury CzechTrade ve Stockholmu na prostranství 112 m2 nabídne prostor 10 až 12 českým výstavcům a dalším, kteří budou prezentováni formou katalogové prezentace. Mezi spoluystavovateli tak najdete např. společnosti MS ProTech, Laser Centrum CZ, HTP nebo Raptorkov.

Připojte se k nám. Pod jednou střechou naleznete mnoho dalších subdovatelských firem. Získáte nové informace, které hýbou oborem strojírenství a navážete nová obchodní partnerství.

Zpracoval tým pracovníků zahraniční kanceláře agentury CzechTrade Skandinávie.

• Teritorium: Evropa | Švédsko | Zahraničí
• Témata: Zahraniční obchod

Doporučujeme