Česko-slovenský potápěčský systém – v Austrálii i Česku

Nápad zrozený na pláži v Sydney, za kterým stojí potápěčští nadšenci ze Slovenska a česko–slovenský realizační tým, se zařadil mezi nejúspěšnější projekty na Kickstarteru a našel si své klienty už i v Česku.

Za unikátním vynálezem, který spojuje šnorchlování s potápěním, stojí Jan Kadlec a jeho tým – aktivní potápěči a milovníci podmořského světa. Kadlec se svými přáteli pátral po alternativě ke klasickému potápění bez těžkého a nákladného vybavení.

S AirBuddy dýcháte ten nejčistší vzduch přímo z povrchu oceánu, na jedno nabití baterie lze strávit pod vodou 45 minut, a to v hloubce do 12 m. Opětovné nabití netrvá déle než tři a půl hodiny.

AirBuddy má za sebou velmi úspěšné uvedení na crowdfundingové platformě Kickstarter, kde se dostal mezi nejúspěšnější projekty vůbec. Na projekt se podařilo získat více než 200 procent částky, na kterou bylo v úvodu cíleno.

Mezi prvními zákazníky AirBuddy jsou potápěčští nadšenci z celého světa, tento jedinečný produkt si již objednali také mnozí zákazníci z České republiky. 

Jak funguje systém AirBuddy?

Další info na: www.airbuddy.net 

Převzato z časopisu Český exportér, přílohy Hospodářských novin a týdeníku Ekonom, vycházející ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR a agenturou CzechTrade. Připravili pracovníci zahraničních kanceláří agentury CzechTrade (kcexport@businessinfo.cz).

• Oblasti podnikání: Služby

Doporučujeme