Upozornění pro exportery hovězího masa do Izraele

19. 6. 2019 | Zdroj: CzechTrade

  • Země: IL - Izrael
  • Datum zveřejnění: 19.06.2019

Stejně jako u všech dovážejících zemí, Izrael očekává, že země by měly vyvážet produkty bez patogenů, které mohou představovat riziko pro zdraví obyvatelstva. Proto a v souladu s vývozními požadavky IVSAH 2014 (Veterinary Service and Animal Health Department) by každá instituce měla mít zaveden program snižování patogenů.

Testování začne u produktů, které opustily zemi vývozu 1. července 2019. Testování bude provedeno podle metody ISO 13136 v laboratoři IVSAH. Laboratoř IVSAH je uznávána jak EU, tak USDA-FSIS, k provádění mikrobiologického testování pro vývoz do těchto zemí. Testovaný materiál je hovězí sval.

Prosím, čtete více k této problematice v přiloženém dokumentu od Ministerstva zemědělství a rozvoje venkova Izraele.

Zdroj: Ministerstvo zemědělství a rozvoje venkova v Izraeli
Připravil tým pracovníků zahraniční kanceláře agentury CzechTrade Israel

Souborové přílohy

Tisknout Vaše hodnocení: