Česko a rostlinné alternativy mléka a mléčných produktů

Rostlinné alternativy mléčných výrobků se těší stále větší popularitě a jejich prodej v Česku stoupá. Zákazníci a zákaznice se zajímají o nutriční hodnoty i fortifikaci u inovativních potravin, jejichž benefitem je také nižší ekologická stopa.

Datum konání
24.05.2023
Typ akce
Seminář
Země určení
Česká republika Česká republika
Místo konání
online
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích

Jak udržet krok s touto nejrychleji se vyvíjející rostlinnou kategorií? O jaké druhy výrobků je největší zájem? Jaké příchutě osloví nejširší část populace? A které informace na obalech výrobků zvýší prodeje? Na tyto otázky vám odpoví několik odbornic a odborníků a data z nejnovějšího průzkumu od FMCG Gurus.

Přednášející:

  • Ing. Tereza Trávníčková, Food Industry & Retail Consultant, Veggie Challenge Project Manager z ProVeg Česko
  • MSc. Martina Štrbavá, Brand Manager Violife Eastern Europe z Upfield ČR, s. r. o.
  • Vladimír Dolejš, strategie, marketing & sales ve společnosti Wild&Coco
  • Dana Janošíková, vedoucí obchodní divize Food a Gastro ve společnosti Semix
  • Ing. et Ing. Barbara Jančaříková, Regulatory Manager FMCG CZ/SK ve společnosti Danone

Registrace na akci

Další informace

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
Aneta Kudolániová / aneta.kudolaniova@proveg.com / +421 944 013 993

Doporučujeme