Cirkulární ekonomika v gastronomii

Dne 10. června 2020 od 17:00 do 18:00 proběhne online webinář, který se zaměří na provozy, které se principy cirkulární ekonomiky inspirují a mohou díky jednoduchým změnám šetřit nejenom životní prostředí, ale i peníze.

Datum konání
10.06.2020
Typ akce
Seminář
Země určení
Česká republika Česká republika
Místo konání
online
Další akce v kategoriích

Segment HORECA utrpěl snad jednu z nejtěžších ran s ohledem na současnou koronakrizi. Zároveň tento segment čelí tlaku zákazníků, kteří vyžadují stále udržitelnější produkty.

Zaměření:

  • cirkulární kavárny a restaurace,
  • management odpadů v provozu a efektivní nakládání se zdroji,
  • less waste principy, s ohledem i na spotřebu vody a energie,
  • původ a kvalitu surovin ve vašem provozu – a jaký to má dopad pro vašeho zákazníka
  • palčivé otázky jednorázového nádobí,
  • inspirativní příklady z praxe, kde funguje cirkulární ekonomika již dnes.

Přednášející:

Bára Kebová, projektová manažerka Institutu Cirkulární Ekonomiky pro segment HORECA

Informace:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ +420 727 958 870

Doporučujeme