Doprovodná podnikatelská mise do Itálie

Dne 25. listopadu 2019 proběhne doprovodná podnikatelská mise ministra zahraničních věcí ČR Tomáše Petříčka do Itálie.

Datum konání
25.11.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Milán,
Další akce v kategoriích

Tato doprovodná podnikatelská mise, kterou povede viceprezident HK ČR Bořivoj Minář, se uskuteční speciálním letadlem a v rámci jejího programu bude navštíveno největší průmyslové město Itálie, Milán.

Itálie a konkrétně Milán, coby město obchodu a módy, představuje pro české firmy zajímavé obchodní teritorium s obchodními příležitostmi zejména v automobilovém, civilním leteckém, chemickém, kovozpracovatelském, obranném, sklářském a keramickém, stavebním, vodohospodářském a odpadním, zdravotnickém a farmaceutickém, zemědělském a potravinářském a zpracovatelském průmyslu, vedle toho také kupříkladu v železniční a kolejové dopravě. Program podnikatelské mis bude ale primárně zaměřen na oblasti automotive, life sciences, chytrá města, kyberbezpečnost a digitalizaci.

Během mise je ve spolupráci s ASSOLOMBARDA Confindustria Milano, Monza e Brianza, Lodi naplánováno zorganizovat Česko-italské podnikatelské fórum s B2B jednáními v Miláně, které bude zahajovat ministr Petříček. V odpolední části programu jsou v jednání návštěvy technologického centra a podnikatelského inkubátoru. Ve večerních hodinách bude čas věnován společenskému podniku v prostorách Generálního konzulátu a za přítomnosti ministra Petříčka a zástupců italských společností. V rámci doprovodné podnikatelské mise je prostor vyhrazen také pro informační briefing se zástupci ZÚ ČR a další programové položky.

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek:
    • pro členy HK ČR: 194 EUR (či po dohodě ekvivalent 4 950 Kč)
    • ostatní: 216 EUR (či po dohodě ekvivalent 5 500 Kč)
  • Účastnický poplatek zahrnuje: podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace firemních jednání, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.
  • Informace k přihlášení

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ mullerova1@komora.cz

Doporučujeme