Charakteristika:
- Specializovaný odborný veletrh zaměřený především na kontraktační jednání s tuzemskými a zahraničními vystavovateli, výrobci a obchodníky
- Mezinárodní odborný veletrh v ČR zaměřený na gastronomické zařazení, vybavení restaurací a hotelů, potraviny a nápoje
- Specializovaný kontraktačně-prodejní veletrh
- Zastoupení svazů a společností sdružujících odborníky v oblasti HoReCa
- Odborné přednášky, konference a workshopy pro profesionály, prezentace kulinářských specialit a novinek na trhu
- Praktické ukázky z gastronomie
- Odborný doprovodný program
- Setkání odborné i laické veřejnosti, vyprofilovaná cílová skupina potenciálních zákazníků
- Soutěže a interaktivní prezentace novinek, degustace
- Součástí veletrhu je odborný Kongres For Gastro & Hotel cílený na profesionály z oboru HoReCa
Oborové členění:
- Interiérový a exteriérový nábytek
- Interiérové a exteriérové vybavení
- Technologie, technické vybavení a doplňky
- Provozní vybavení
- Stolování
- Restaurace, kavárny
- Catering, zajištění rautů
- Nápoje
- Potraviny
- Prodejní stánky
- Autoprovoz
- Ostatní služby v gastronomii
- Odborná spolupráce
Kontaktní informace
Pořadatel/gestor
Ing. arch. Maria Wohlrabová / Manažerka veletrhu / wohlrabova@abf.cz / +420 739 306 332