Podnikatelská mise s ministrem zahraničních věcí do Indie a Kuvajtu

Ve dnech od 13. do 17. ledna 2020 se uskuteční podnikatelská mise, která doprovodí ministra zahraničních věcí Tomáše Petříčka do Indie a Kuvajtu. Hlavním bodem cesty budou podnikatelská fóra. Možnost přihlášení je do 15. prosince 2019.

Datum konání
13.01.2020 - 17.01.2020
Typ akce
Mise
Místo konání
Dillí, Kuvajt,
Další akce v kategoriích



Fóra se uskuteční v Dillí a městě Kuvajt a budou na ně přizvány firmy oslovené místními partnerskými komorami. Fóra zahájí ministr Petříček za účasti svých protějšků.

Rámcový program: 

  • 13. 1. v ranních hodinách odlet z Prahy do Dillí, ubytování v hotelu
  • 14. 1. česko-indické podnikatelské fórum, navazující B2B jednání
  • 15. 1. další odborný program v Indii, odlet do Kuvajtu
  • 16. 1. česko-kuvajtské podnikatelské fórum, B2B jednání
  • 17. 1. v odpoledních/večerních hodinách přílet zpět do Prahy

Program se bude dále upřesňovat.

Účast v delegaci doporučujeme firmám působícím zejména v těchto oblastech:

  • automobilový průmysl, obranný a bezpečnostní sektor, zdravotnická technika, ropný a těžební průmysl, IT, dopravní průmysl a infrastruktura, energetika, stavebnictví, sklářství, vodohospodářství, letecký průmysl, chemický průmysl ad.

Informace k přihlášení:

Uzávěrka závazných přihlášek je 15. prosince 2019. Vzhledem k vízové povinnosti do obou zemí a omezenému počtu míst ve vládním letounu prosíme o doručení přihlášky co nejdříve.

Zálohová cena za účast v podnikatelské delegaci je 43 900 Kč, pro členské firmy platí zvýhodněná cena 41 700 Kč. Cena zahrnuje ubytování v hotelech, vízové poplatky, místní transfery, účast na společenských akcích, zápis společnosti v oficiálním katalogu mise, občerstvení a náklady spojené s přípravou cesty a službami pracovníka SP ČR během cesty. Přeprava vládním speciálem je zdarma.

Postup přihlašování:

  • Závaznou podepsanou a naskenovanou přihlášku prosíme zaslat e-mailem na adresu thodac@spcr.cz.
  • Současně s přihláškou je nutné vyplnit i elektronický formulář
  • Prosíme také o vyplnění jednoho vzorového snímku v Powerpointu. Bude sloužit pro prezentaci delegace na podnikatelských fórech.

Výběr místních firem pro B2B bude probíhat na základě Vámi dodaných profilů a informací o Vaší firmě. Prosíme proto o konkrétní upřesnění Vašich zájmů a případně i rozjednaných projektů v příslušných kolonkách v elektronickém formuláři.

Po obdržení závazné přihlášky a provedení elektronické registrace Vám budou zaslány další pokyny a zálohovou fakturu na účastnický poplatek.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ thodac@spcr.cz / 225 279 406

Doporučujeme