Pracovní návštěva ministryně Novákové v Jordánsku

Ve dnech od 25. do 27. února 2019 se uskuteční pracovní návštěva ministryně Marty Novákové při příležitosti 1. zasedání česko-jordánské Společné komise. Součástí pracovní cesty bude i česko-jordánské podnikatelské fórum s B2B jednáními českých exportérů a jordánských firem.

Datum konání
25.02.2019 - 27.02.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Ammán,
Další akce v kategoriích



V rámci zasedání Společné komise v hlavním městě Jordánska Ammánu budou na programu konkrétní projekty v perspektivních hospodářských oblastech včetně energetiky, strojírenství, železniční infrastruktury, vodohospodářství a obranného průmyslu. Tyto obory by do budoucna měly vést k posílení obchodní relace mezi Českou republikou a Jordánskem.

Více informaci k doprovodné podnikatelské misi, organizované Svazem průmyslu a dopravy ČR poskytne Irena Tauerová, tel.: +420 225 279 403, e-mail: itauerova@spcr.cz případně je zájemci naleznou na webových stránkách Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Kontaktními osobami pro přípravu zasedání Společné komise na Ministerstvu průmyslu a obchodu jsou Petr Kulovaný (zástupce ředitele Odboru zahraničních politik II, e-mail: kulovany@mpo.cz) a Michal Prokop (oddělení Afriky, Asie a Austrálie, e-mail: prokopm@mpo.cz).

Na přípravě návštěvy ministryně průmyslu a obchodu a jednání českých firem se aktivně podílí Zastupitelský úřad ČR v Ammánu.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ itauerova@spcr.cz / +420 225 279 403

Doporučujeme