6. mezinárodní veletrh potravin, nápojů a pohostinství v Jordánsku

Ve dnech od 13. do 15. října 2019 se v Ammánu uskuteční 6. mezinárodní veletrh potravin, nápojů a pohostinství, který představuje významnou mezinárodní akci svého druhu realizovanou v Jordánském hášimovském království.

Datum konání
13.10.2019 - 15.10.2019
Typ akce
Veletrh, výstava
Místo konání
Ammán,
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích

Veletrh nabízí nejen účastníkům z arabského světa, ale i firmám z jiných zemí příležitost předložit své nabídky a poznat zájmy firem v oboru. Současně přináší možnost zúčastnit se doprovodných akcí. Veletrh má potvrzenou mezinárodní účast mj. z Iráku, Egypta nebo Palestiny a představí návštěvníkům nabídku v potravinářství, nápojích a pohostinských službách. Jedná se o příležitost seznámit se současnými trendy, po kterých panuje poptávka v Jordánsku i okolních zemích v regionu.

Podrobnosti lze nalézt na webových stránkách veletrhu a dále na YouTube i na Facebooku. Účast českým firmám přinese navázání kontaktů s významnými místními firmami a zkušenosti z oboru v této části arabského světa. Velvyslanectví České republiky v Ammánu je v případě jakýchkoli dalších dotazů připraveno nabídnout veškerou potřebnou součinnost.

Jordánsko si dlouhodobě udržuje stabilní ekonomickou a politickou úroveň s relativně vysokým stupněm bezpečnosti, jedná se proto o reálnou příležitost pro české firmy z oboru potravin, nápojů a pohostinství. Případná účast přinese možnost představit svoji nabídku a získat zkušenosti i kontakty v oboru potravin, nápojů a pohostinství v Jordánsku, jakož i příležitost rozšířit své dodávky do okolních zemí v rámci blízkovýchodního regionu.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ admin6@lawrenceconferences.com / +962 6 464 2503

Doporučujeme