High-growth technology business conference 2019

Ve dnech od 4. do 5. listopadu 2019 proběhne v Dublinu unikátní konference kombinující přednášky s navazujícími workshopy, jež budou věnovány otázkám obchodní strategie a managementu duševního vlastnictví.

Datum konání
04.11.2019 - 05.11.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Dublin,
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích

Patenty a kvalitní strategie ochrany a obchodního využití duševního vlastnictví jsou pro většinu technologicky orientovaných inovačních firem v dnešní době již prakticky nutným předpokladem komerčního úspěchu.

Určení:

Akce je určena hlavně pro firemní manažery, specialisty na otázky duševního vlastnictví, představitele výzkumných organizací a investory. Úroveň přednášek a cvičení však od účastníků nevyžaduje rozsáhlé předběžné znalosti problematiky.

Obsah:

  • V programu konference přednese řada zahraničních specialistů příspěvky věnované otázkám obchodování s duševním vlastnictvím, IP managementu a strategiím firemního růstu, založeným na duševním vlastnictví všeobecně.
  • Druhý den mohou zájemci navštívit navazující volitelné jednodenní workshopy věnované uvedeným otázkám.
  • Během workshopů i po jejich skončení, v rámci tzv. IP kliniky, budou mít účastníci možnost prodiskutovat s lektory v diskrétním prostředí své specifické firemní situace a problémy a získat jejich kvalifikované rady.
  • Účastníci obdrží k dalšímu využití i videonahrávku shrnující hlavní teze konference.

Další informace o konferenci

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ suchy@tc.cz / +420 234 006 163

Doporučujeme