Kyberbezpečnost v regionech

Dne 27. listopadu 2019 proběhne v Pardubicích konference věnovaná praktickým doporučením a prezentacím na téma Kyberbezpečnost v regionech.

Datum konání
27.11.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Pardubice, Studentská 519
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Informační a technologická bezpečnost je vzhledem ke stále dynamičtější digitalizaci a automatizaci procesů v řízení a chodu veřejných organizací a obcí, stejně jako výrobě a provozu firem a z hlediska hrozeb pro jejich zajištění, stále akcentovanějším tématem. V rámci konference v Pardubicích bude navázáno na úspěšnou konferenci v Ostravě s cílem přinést uvedené téma do regionů a prezentovat nová technická řešení českých i zahraničních výrobců, která mohou firmám, výzkumným subjektům, obcím a dalším organizacím minimalizovat rizika vnějšího útoku, zcizení textových i audiodat.

Určení:

Konference je určena pro šéfy bezpečnosti, vedení IT, manažery, vedoucí představitele firem, obcí a jejich organizací, výzkumné organizace a školy.

Konference zodpoví například na otázky, jaké osvědčené a sofistikované typy SW a další související bezpečnostní technologie lze v rámci zabezpečení kybernetické bezpečnosti pořídit pro ochranu výroby a dat v konkrétní organizaci, obci či firmě. Jaká existují nejmodernější technologická řešení ochrany počítačových sítí a další.

Registrace na konferenci

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ freiberg@nca.cz / +420 721 644 472

Doporučujeme