Firma 4.0

Dne 22. listopadu 2019 proběhne v Praze největší průřezová konference hlavního projektu Roku digitálního podnikání 2019 k poslednímu tématu projektu, a to: Firma 4.0.

Datum konání
22.11.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha 5, Radlická 333/150
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Myslíte si, že automatizace práce, digitální produktivita či digitální kompetence jsou jenom módní „buzzwords“, které vám v podnikání moc nepomůžou? No…uznáváme, že buzzwords to možná jsou, ale s podnikáním vám 100 % pomoci dokážou! Umí totiž uspořit nejen čas, ale i peníze! Jak ale prvky digitalizace do firmy zavést, co tento proces obnáší a co vám digitalizace může přinést? Pokud chcete znát odpovědi, přijďte na tuto konferenci.

Ukážete si, co digitalizace přináší na příkladech z praxe – od finančních služeb, přes servis aut, marketing až po predikci poruch robotů. V rámci panelové diskuse se o své zkušenosti se zaváděním digitalizace podělí několik zástupců malých a středních firem a těšit se můžete i na workshopy – například na téma „Jak spolupracovat online?“ nebo „Budoucnost e-mail marketingu“.

V neposlední řadě pro vás bude připraven i Miniveletrh inovací, v jehož rámci vás více než 10 firem seznámí s množstvím chytrých řešení a aplikací, které usnadňují i urychlují práci. 

Informace:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ domanikova@amsp.cz / +420 736 273 881

Doporučujeme