Happiness@Work 2019

Dne 10. října 2019 proběhne v Praze pátý ročník konference o štěstí v práci.

Datum konání
10.10.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha,
Další akce v kategoriích



Cíl:

Konference je akcí, jejíž cílem je změnit svět práce. Vědci, lídři i lídryně firem od nás i ze zahraničí na akci představí relevantní studie, ale i velmi konkrétní ukázky z vlastních úspěšných firem. Ukážou vám, proč má smysl budovat lidské firmy a odnesete si nástroje a nápady, které k tomu můžete rovnou využít.

Téma:

Jak stavět lidské firmy připravené na budoucnost.

Čím dál častěji slýcháme o digitalizaci, robotizaci a zrychlování světa kolem nás. Skoro by se zdálo, že v budoucnu už lidé k práci nebudou vůbec potřeba. Opak je ale pravdou. Lidé budou čím dál důležitější právě kvůli tomu, co je dělá lidmi. Ať už je to kreativita, emoce nebo lidské vztahy. A právě o tom, proč se lidem v práci věnovat a jaké postupy či nástroje k tomu použít, bude letošní konference.

Obsah:

  • Inspirativní přednášky a panelová diskuse, na které jsme pozvali ty nejlepší od nás i ze zahraničí se odehraní první den (10. 10.)
  • Happiness EXPO je součástí programu prvního dne. Přímo ve foyer konference můžete vyzkoušet konkrétní produkty a služby, které pomůžou s implementací těchto principů do vašich firem.
  • Praktické workshopy mají vyhrazen celý druhý den (11. 10.). Během něj se už v menších skupinkách a v delším čase ponoříme do hloubky otevřených témat. Bude čas na delší diskuse i vyzkoušení na vlastní kůži.
  • CEO Workshop je setkání určené výhradně pro ředitele a ředitelky firem (nebo jejich lokálního zastoupení). Na úspěšnou akci v loňském roce navázaly už další dvě setkání. I letos zde bude příležitost setkat se opět v užším kroužku i s některými řečníky konference.

Informace:

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ enjoy@happinessatwork.cz / +420 604 296 296

Doporučujeme