Mise firem EU ze zdravotnického sektoru do Korejské republiky

Ve dnech od 11. do 15. března 2019 se uskuteční mise firem členských států EU do Korejské republiky zaměřená na zdravotnictví a moderní zdravotnické technologie.

Datum konání
11.03.2019 - 15.03.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Soul,
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Mise s názvem „Healthcare & Medical Technologies“ je organizována s cílem přispět ke snadnějšímu navazování kontaktů s korejskými obchodními partnery a podpořit tak evropský export moderních zdravotnických technologií a výrobků do Korejské republiky.

Uspět mohou především výrobci, kteří nabízejí špičkovou kvalitu výrobků, splňujících mezinárodní zdravotnické a bezpečnostní normy. České firmy by se mohly prosadit v oblasti vybavování zdravotnických zařízení (zdravotnická lůžka, speciální přístroje apod.), farmaceutických výrobků a technologií pro výrobu léčiv, přístrojů a nástrojů pro rehabilitaci a estetickou medicínu atd.

Pro účastníky mise je připravován program, jehož součástí bude mimo jiné odborný seminář a jednání s korejskými specialisty z oboru.

Před odletem do Korejské republiky se bude pro účastníky mise konat informativní setkání v Bruselu, spojené s prezentací korejského trhu a konzultacemi o možnostech navázání kontaktů s korejskými obchodními partnery. Celá akce je finančně podporována Evropskou unií, která poskytne příspěvek např. na ubytování, marketingovou studii a propagaci firem v Korejské republice.  

Zájemci o účast se musí registrovat do 9. listopadu 2018. Poté proběhne výběr firem, které budou do mise zařazeny. Vzhledem ke zvyšujícímu se zájmu o účast firem, a současně omezenému počtu míst v obchodních misích EU do Korejské republiky, doporučujeme zvážit účast a podání přihlášky před avizovaným termínem.

Podrobná informace o misi je k dispozici na webových stránkách akce. Případné dotazy ohledně účasti v misi je třeba zaslat na následující e-mailovou adresu: coaching.network@eu-gateway.eu.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ coaching.network@eu-gateway.eu

Doporučujeme