Doprovodná podnikatelská mise předsedy vlády ČR do Turecka

Ve dnech od 2. do 4. září 2019 proběhne doprovodná podnikatelská mise předsedy vlády České republiky Andreje Babiše do Turecka.

Datum konání
02.09.2019 - 04.09.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Ankara, Istanbul,
Další akce v kategoriích

Tato doprovodná podnikatelská mise, kterou povede prezident HK ČR Vladimír Dlouhý, se uskuteční vojenským speciálním letadlem typu CASA.

Během mise plánuje pořadatel dne 3. 9. 2019 ve spolupráci s Union of Chambers and Commodity Exchanges of Turkey (TOBB) zorganizovat sektorově zaměřené besední kruhy s B2B jednáními v Ankaře a ve večerních hodinách státní recepci za přítomnosti premiéra Babiše. Dne 4. 9. 2019 plánuje v Istanbulu ve spolupráci s Foreign Economic Relations Board of Turkey (DEİK) zorganizovat podnikatelské fórum s B2B jednáními, které předseda vlády ČR zahájí. V rámci doprovodné podnikatelské mise je prostor vyhrazen také pro separátní setkání českých firem s panem premiérem, informační briefing se zástupci ZÚ ČR a další programové položky.

Další informace o misi a přihlášení

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek:
    • ostatní: 1 259 EUR (či po dohodě ekvivalent 32 100 Kč)
    • pro členy HK ČR je poplatek snížen na 1 133 EUR (či po dohodě ekvivalent 28 890 Kč)
  • Účastnický poplatek zahrnuje: ubytování se snídaní, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace firemních jednání, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ talafus@komora.cz

Doporučujeme