Doprovodná podnikatelská mise ministra zahraničních věcí ČR do Černé Hory a Bosny a Hercegoviny

Ve dnech od 10. do 11. června 2019 proběhne doprovodná podnikatelská mise ministra zahraničních věcí ČR Tomáše Petříčka do Černé Hory a Bosny a Hercegoviny.

Datum konání
10.06.2019 - 11.06.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
,
Další akce v kategoriích

Během mise budou zorganizována podnikatelská fóra v obou zemích s B2B jednáními, separátní setkání českých firem s ministrem zahraničních věcí ČR, informační briefing se zástupci ZÚ ČR, v jednání je rovněž návštěva veletrhu Energa v Sarajevu a další programové položky.

Zaměření:

Podnikatelská mise je přednostně zaměřena na spolupráci v oblasti energetiky, infrastruktury, technologií pro životní prostředí, vodohospodářství a případně na další průmyslové obory či na služby.

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek činí 1 057 EUR (či po dohodě ekvivalent 26 950 Kč), pro členy HK ČR je poplatek snížen na 961 EUR (či po dohodě ekvivalent 24 500 Kč).
  • Účastnický poplatek zahrnuje: ubytování se snídaní, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace firemních jednání, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.
  • Mise se uskuteční speciálním letadlem a kapacita míst v letadle bude omezena.
  • Přihláška a další informace k misi

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ mullerova1@komora.cz

Doporučujeme