Nové obchodní příležitosti v Rusku

Ve dnech od 14. do 17. dubna 2019 proběhne podnikatelská mise do Jaroslavské oblasti v Rusku.

Datum konání
14.04.2019 - 17.04.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
,
Další akce v kategoriích



Tato akce je spojena s organizací dvoustranných jednání pro navázání přímých vztahů mezi českými a ruskými partnery, návštěvami vybraných firem a k projednání návrhů na případnou vzájemnou spolupráci.

Jaroslavská oblast leží v centrální části Ruska (272 km autem od Moskvy, 1,27 mil. obyvatel), patří k průmyslově nejrozvinutějším ruským regionům, s nejlepším předpokladem pro rozvoj v oborech strojírenství, letectví, energetika, chemický, petrochemický, farmaceutický průmysl, IT, turistika, stavebnictví a stavební materiály, doprava a logistika.

Program:

V programu se předběžně počítá s účastí na setkání s ruskými firmami v Jaroslavli a Tutaevě a během 6. ročníku mezinárodního technologického fóra Innovations. Technologies. Manufacturing v Rybinsku, kde hlavním tématem bude Rozvoj digitální ekonomiky znalostí. V jeho rámci se uskuteční také několik akcí věnovaných aktuálním technologickým tendencím, které jsou základem implementace programu Digitální hospodářství Ruské federace.

Informace:

  • Účast je bezplatná, hradíte si pouze náklady spojené s cestou, ubytováním a vízové poplatky.
  • V případě Vašeho zájmu o účast či dotazů kontaktujte pořadatele do 12. března (finální termín pro přihlášení 12:00) prostřednictvím e-mailu: hrdlicka@rhkbrno.cz

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ hrdlicka@rhkbrno.cz

Doporučujeme