Podnikatelská mise předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR do Kanady

Ve dnech od 26. do 31. května 2019 proběhne doprovodná podnikatelská mise předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR pana Radka Vondráčka do Kanady.

Datum konání
26.05.2019 - 31.05.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Ottawa, Torronto a Halifax,
Další akce v kategoriích

Během mise bude zorganizováno Česko-kanadské podnikatelské fórum v Ottawě, Torrontu a Halifaxu. Podrobnější program se v tuto chvíli tvoří, v plánu jsou však společenská setkání za účasti předsedy PSP ČR, možná účast firem na vybraných jednáních předsedy PSP ČR, návštěva vybraných institucí, jednání v regionu Niagara, atd.

Dle informací od kanadské strany jsou perspektivní obory pro české firmy zejména: strojírenství, obranný průmysl, letecký průmysl, zdravotnictví, IT či zemědělství a potravinářství (pivovarnictví). Díky dohodě mezi EU a Kanadou (CETA) došlo např. k téměř úplnému odstranění cel a celních překážek, nalezení kompromisu ohledně pravidel původu, odstranění bariér obchodu a spolupráce v oblasti regulace ve vybraných sektorech, otevření trhu s veřejnými zakázkami a trhu služeb, posílení ochrany investorů a investic, atp. Kanadský trh je pro české firmy rovněž vstupním trhem na trh americký. 

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek: 3 011 EUR (či po dohodě ekvivalent 76 780 Kč), pro členy HK ČR je poplatek snížen na 2 737 EUR (či po dohodě ekvivalent 69 800 Kč).
  • Účastnický poplatek zahrnuje: ubytování se snídaní, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, rganizace firemních jednání, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise. 
  •  
  • Přihláška a další informace k misi

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ mrazova@komora.cz / +420 266 721 354

Doporučujeme