Podnikatelská mise s premiérem ČR Andrejem Babišem do Chorvatska

Ve dnech od 11. do 12. května 2019 proběhne Podnikatelská mise s premiérem ČR Andrejem Babišem do Chorvatska na setkání 16 + 1.

Datum konání
11.04.2019 - 12.04.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Dubrovník,
Další akce v kategoriích

Ještě než se koncem měsíce dubna uskuteční cesta prezidenta ČR Miloše Zemana do ČLR, setká se premiér ČR Andrej Babiš se svým čínským protějškem na každoročním setkání předsedů vlád zemí střední a východní Evropy a čínského předsedy vlády v rámci tzv. modelu 16 + 1, 16 zemí střední a východní Evropy (Albánie, Bosna a Hercegovina, Bulharsko, Černá Hora, Česká republika, Estonsko, Chorvatsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Makedonie, Polsko, Rumunsko, Srbsko, Slovensko a Slovinsko) a Čína. 

V této souvislosti byla Hospodářská komora ČR požádána Úřadem vlády ČR, aby zorganizovala podnikatelskou misi, která doprovodí premiéra ČR na toto setkání.

V rámci tohoto setkání je možnost přihlásit se k jednáním s partnery z těchto 16 zemí pomocí internetové aplikace a nebo se zúčastnit jednání v panelech, které organizuje pro podnikatele hostitelská hospodářská komora (Croatian Chamber of Economy). Jedná se o tematické panely zaměřené na turistiku a cestovní ruch, informační a komunikační technologie, vzdělávání a kulturu, dopravu a infrastrukturu. V rámci podnikatelské mise se předpokládá spolu s Velvyslanectvím České republiky v Záhřebu zorganizovat setkání podnikatelské delegace s premiérem ČR.

Vedoucím podnikatelské delegace bude viceprezident Hospodářské komory ČR, pan Bořivoj Minář.

Cesta se uskuteční vládním speciálním letadlem spolu s premiérem ČR, kde je omezený počet míst pro podnikatelskou delegaci.

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek činí 769 EUR, pro členy HK ČR je poplatek snížen na 700 EUR. Účastnický poplatek zahrnuje: dopravu vládním speciálním letadlem, ubytování se snídaní, místní přepravu, podíl na pronájmu prostor, podíl na cateringu, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.
  •  
  • Přihláška a další informace k misi

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ talafus@komora.cz / +420 725 596 631

Doporučujeme