Doprovodná podnikatelská mise prezidenta republiky do Maďarska

Ve dnech od 14. do 16. května 2019 proběhne doprovodná podnikatelská mise prezidenta republiky, J. E. Miloše Zemana, do Maďarska.

Datum konání
14.05.2019 - 16.05.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
Budapešť,
Další akce v kategoriích

Podnikatelská delegace bude vedena prezidentem HK ČR, panem Vladimírem Dlouhým.

V rámci programu mise se čeští podnikatelé budou moci s prezidentem republiky zúčastnit nejen podnikatelského fóra dne 15. 5. 2019, které bude pan prezident zahajovat, ale také uvítací číše vína na pozvání Velvyslanectví České republiky v Budapešti, dne 14. 5. a společenského setkání 15. 5. 2019.

Členové podnikatelské delegace budou mít také několik příležitostí pro setkání se svými maďarskými protějšky, a to při B2B jednáních v druhé části podnikatelského fóra. Dále je v jednání pro část delegace také návštěva elektrárny Paks a veletrhu Industry Days & Mach-Tech, jež se koná v Budapešti v termínu 14. až 17. 5. 2019.

Mise by se měly zúčastnit především firmy zaměřené na jadernou energetiku a s tím související subdodávky, strojírenství , vodohospodářský průmysl včetně čističek odpadních vod, železniční a kolejovou dopravu, dopravní infrastrukturu, kolejová vozidla, stavební průmysl, automobilový průmysl a oblast speciálu.

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek činí 1 346 EUR, pro členy HK ČR je poplatek snížen na 1 212 EUR.
  • Účastnický poplatek zahrnuje: dopravu vládním speciálním letadlem, ubytování se snídaní, místní přepravu, podíl na pronájmu prostor, podíl na cateringu, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.
  • Přihláška a další informace k misi

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ talafus@komora.cz

Doporučujeme