Doprovodná podnikatelská mise do Libanonu, Kataru a Bahrajnu

Ve dnech od 27. do 31. října 2019 proběhne doprovodná podnikatelská mise ministra zahraničních věcí ČR, Tomáše Petříčka, do Libanonu, Kataru a Bahrajnu.

Datum konání
27.10.2019 - 31.10.2019
Typ akce
Mise
Místo konání
,
Další akce v kategoriích

Tato doprovodná podnikatelská mise, kterou povede viceprezident HK ČR Bořivoj Minář, se uskuteční speciálním letadlem Airbus 319.

Během mise je plánováno dne 28. 10. v Bejrútu, 30. 10. v Dauhá a 31. 10. v Manamě ve spolupráci s příslušnými hospodářskými komorami uskutečnit podnikatelská fóra s B2B jednáními. V rámci doprovodné podnikatelské mise je prostor vyhrazen také pro separátní setkání českých firem s panem ministrem, informační briefing se zástupci ZÚ ČR a další programové položky.

Určení:

V české podnikatelské delegaci by měly být především firmy z oblasti energetiky, vodohospodářství, dopravní infrastruktury včetně výstavby letišť, lázeňství, výroby léčiv, zdravotnické techniky, ICT a obranného průmyslu.

Informace:

  • Záloha na účastnický poplatek:
    • Členové HK ČR: 761 EUR (či po dohodě ekvivalent 44 910 Kč)
    • Ostatní: 1 957 EUR (či po dohodě ekvivalent 49 900 Kč)
  • Účastnický poplatek zahrnuje: ubytování se snídaní, podíl na místních transferech, podíl na cateringu, organizace firemních jednání, službu pracovníků HK ČR po dobu mise a organizační náklady spojené s přípravou mise.
  • Další informace a přihláška na misi

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ talafus@komora.cz

Doporučujeme