Future City made by IOT

Ve dnech 17. a 18. dubna 2019 se v Praze uskuteční první ročník konference, představí inovativní řešení pro současnost společně s vizí pro budoucí rozvoj urbanistické infrastruktury městských systémů a infrastruktury v krajině.

Datum konání
17.04.2019 - 18.04.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha 8, Jugoslávských partyzánů 1580/3
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



V rámci konference proběhne první den, tedy 17. dubna v prostorách CIIRC Den otevřených dveří Centra Města Budoucnosti, kde se představí partneři Centra včetně dalších potenciálních partnerů.

Na konferenci se sjedou experti z České republiky i ze zahraničí. Zástupci akademické i veřejné sféry a komerčního sektoru nabídnou mix expertního i populárně vizionářského pohledu na blízkou i vzdálenější budoucnost měst a regionů.

Témata:

  • Jak bude vypadat město budoucnosti bez ohledu na jeho velikost v době, kdy bude možné propojit digitálními nástroji virtuálně vše se vším, kohokoliv s kýmkoliv i čímkoliv?
  • Jak se přizpůsobí společnost a jednotlivci tomuto vývoji ve všech oborech a směrech, kdy do života všech lidí začnou pronikat prvky, které mění jejich současné poznání a postupně si je nenávratně podmaňují?
  • Jak si ulehčit těžkou práci, navýšit kapacitu vlastní znalosti a jejího využití pro náš užitek, ale přitom produkovat jen nezbytný odpad, včetně energie?
  • Jak se přemístit rychleji a bezpečněji z jednoho místa na druhé a mnohem více?

Veškeré informace o konferenci naleznete na jejích webových stránkách.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ lucie.vurbsova@4pr.cz / +420 775 996 116

Doporučujeme