Novela zákoníku práce

Dne 25. září 2019 se v Praze uskuteční konference, která představí zásadní změny, které přinese novela zákoníku práce.

Datum konání
25.09.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha 4, Na strži 32/1660
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích

Na všechny zaměstnavatele brzy dopadnou změny plynoucí z tzv. velké novely zákoníku práce, která zásadně změní řadu oblastí, jako je stanovení dovolené, výpočty mezd a platů, doručování písemností či využívání sdílených pracovních míst.

Na konferenci vás přední právní odborníci seznámí nejen s připravovanými novinkami, ale shrnou především jejich konkrétní dopady do praxe.

Zaměření:

Aktuálně projednávaná novela zákoníku práce obsahuje řadu změn, které byly vyvolány nedořešenými otázkami z pracovněprávní praxe, a také tíživou situací na trhu práce. Vláda chce jejím prostřednictvím podpořit flexibilitu pracovních míst a snížit administrativní zátěž zaměstnavatelů. Na co se tedy máte připravit?

Seznámíte se s aktuálními změnami, na které bude muset zareagovat každý zaměstnavatel, jeho personální oddělení i mzdová účtárna. Zjistíte, jak novela ovlivní úpravu oblasti dovolených, flexibilních pracovních míst, doručování personálních dokumentů, nastavování pracovních směn, apod.

Určení:

Konference Novela zákoníku práce je určena všem zaměstnavatelům, jejich HR manažerům, personalistům a mzdovým účetním v soukromém i veřejném sektoru.

Informace:

  • Cena: 3 700 Kč (vč. 21 % DPH)
  • Registrace na konferenci.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ info@seminaria.cz / +420 257 095 220

Doporučujeme