Startup World Cup & Summit

Dne 10. dubna 2019 se v Praze koná historicky první evropské finále celosvětové soutěže Startup World Cup 2019, a to v rámci konference Startup World Cup & Summit (SWCSummit). Proběhne také regionální finále zemí Visegrádské čtyřky. Cílem akce je dlouhodobě propojovat evropskou startupovou scénu.

Datum konání
10.04.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha 4, 5. května 1640/65
Další akce v kategoriích



Startup World Cup & Summit (SWCSummit) nabídne vedle světových keynote speakerů a networkingu také evropské finále soutěže Startup World Cup 2019, ve kterém vítězný evropský startup získá investici v hodnotě půl milionu dolarů a titul evropského šampiona. Výherce zároveň postoupí do světového finále, které se bude konat v květnu v Silicon Valley a kde se soutěží o další milion dolarů.

Cílem pořadatelů je přinést evropským podnikatelům inspiraci tím nejlepším ze startupového světa, ukázat, jak mohou startupy lépe prezentovat, prodávat, získávat investory a růst na další trhy.

„What’s Next, Europe?“ je hlavním tématem akce, která má za cíl propojovat talentované mozky, upozorňovat na přidanou hodnotu mladých firem a především dodat sebevědomí evropské startupové scéně.

Organizátoři akce očekávají účast přes 350 startupů z více než padesáti zemí. Akce bude rozdělena na několik speciálních zón určených pro startupy, inovátory z korporací, investory a široké publikum. Na konferenci návštěvníci využijí mobilní aplikaci Miya, která umožní networking a matchmaking.

Pro české startupy vede cesta do celoevropského finále přes finále regionální, do kterého se nominuje 21 nejlepších startupů z regionu Visegrádské čtyřky. Toto finále proběhne 9. dubna, kdy 4 nejlepší startupy dostanou možnost „pitchovat“ svůj startup v rámci celoevropského finále. Vítězný startup z regionálního kola má vedle možnosti soutěžit o půl milionu dolarů v evropském finále již rovnou garantovaný postup do finále celosvětového.

Vstupenky na konferenci jsou již nyní v prodeji na webové stránce akce.

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor

Doporučujeme