TechEd-DevCon 2019

Ve dnech od 13. do 16. května 2019 se v Praze uskuteční sedmnáctý ročník největší IT konference u nás.

Datum konání
13.05.2019 - 16.05.2019
Typ akce
Konference
Místo konání
Praha 10, Švehlova 1391/32
Oblasti podnikání
Další akce v kategoriích



Konference nabídne informace o novinkách z těch nejprestižnějších akcí po celém světě, ale i užitečné tipy, rady a příklady praktických řešení z reálné praxe od předních odborníků od nás i ze zahraničí.

Odborná konference TechEd-DevCon (Technical Education & Developer Database Conference) se ve svých začátcích zaměřovala především na programátory a databázové odborníky. Postupně přerostla v největší událost určenou pro IT odborníky v České republice. Letos nabídne více než 75 přednášek padesáti špičkových odborníků, které jsou připravené pro ajťáky z nejrůznějších oblastí – výše zmíněné programátory a datové specialisty, ale také pro IT správce a administrátory, odborníky na bezpečnost, správu dat i IT manažery.

 

Konference nabídne přehled o širokém spektru moderních nástrojů a systémů nezbytných pro tvorbu a správu řešení v prostředí firemní IT infrastruktury, ale i pro zajištění bezpečnosti nebo optimální vedení kolektivu individualit, s nímž se IT manažeři musejí často potýkat. 

Program:

  • Developer Keynote: novinky platformy Microsoft 2019
  • Buenos dias / Buenos Aires – aneb trocha základního názvosloví z Hackingu
  • IoT:Internet of Trash – kam se posunul internet věcí
  • Bezpečné přihlašování do počítačů i sítě pomocí TPM
  • Proč nejsme excelentní – unikátní praktické zkušenosti předního odborníka na sociomapování, které pomohou se zlepšením komunikace a spolupráce v týmu
  • Jak se mění IT – a co si s tím počnou jeho uživatelé i správci a poskytovatelé

Přednášející:

Přednášet zde budou přední odborníci od nás i ze zahraničí, například Michal Altair Valášek, William Ischanoe, Ondřej Ševeček, Radvan Bahbouh, Martin Vitouš, Milan Bortel, Catalina Gheorghiu nebo Darina Vodrážková. 

Informace:

  • Cena: 9 900 Kč

Kontaktní informace

Pořadatel/gestor
/ konference@gopas.cz / +420 234 064 100

Doporučujeme